Homepage  / Vedete străine

Imagini cu prințesa Kate Middleton, înainte de a face parte din familia regală. Cum arăta soția prințului William la 20 de ani

Imagini cu prințesa Kate Middleton, înainte de a face parte din familia regală. Cum arăta soția prințului William la 20 de ani
11

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a împlinit 42 de ani pe 9 ianuarie 2024. Înainte de a face parte din familia regală, soția prințului William era la fel ca orice tânără de 20 de ani și își trăia din plin viața. Iată o serie de imagini cu prințesa Kate Middleton, înainte de a deveni soția lui William.  

Kate Middleton, înainte de a deveni soția prințului William 

Înainte de a face parte din familia regală, Kate Middleton era la fel ca orice tânără de 20 de ani care se bucura de o ieșire în oraș! În timp ce prințesa de Wales și-a petrecut marți, în intimitate, cea de-a 42-a aniversare, un videoclip pe TikTok care evidențiază cum era viața ei socială înainte de a se căsători cu prințul William a devenit viral. Clipul conține o mulțime de fotografii cu Kate la 20 de ani, în timp ce petrece cu Prințul William și sora ei, Pippa Middleton.

În filmuleț este prezentată o tânără Kate călătorind pe bancheta din spate a unei mașini, purtând ținute cu paiete, dansând cu William într-un club de noapte, mergând la o petrecere cu Pippa în 2008 și plimbându-se cu dezinvoltură.  

@jusst_tiktokss #katemiddleton#princewilliam #williamkate#foryou#viral#fyp#viral#party#2000s#vibes#aesthetic#fyp#foryou gimme gimme gimme – .

Cum a început povestea de iubire dintre Kate și William 

Kate și Prințul William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrew’s din Scoția și au avut o relație timp de aproape un deceniu, înainte de a se logodi în Kenya în 2010 și de a se căsători în aprilie 2011. Potrivit lui Kate, a fost nevoie de ceva timp pentru ca cei doi să se cunoască, în parte din cauza timidității ei.  

Cred că ai spus că m-am înroșit când te-am întâlnit și am cam fugit”, i-a povestit ea lui William în timpul interviului lor de logodnă din 2010. „[Mă simțeam foarte timidă să te cunosc.” 

De acolo, însă, cei doi au devenit „prieteni foarte apropiați”. „Am fost prieteni mai întâi mai mult de un an”, a spus William în aceeași interviu. „De atunci, a început să înflorească.” 

Pe măsură ce au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună, prințul a spus că au găsit puncte comune între ei. „[Ne-am] dat seama că împărtășim aceleași interese”, a explicat el. „Ne-am] simțit foarte bine.” 

Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Începutul relației dintre Kate și William, intrigă în The Crown, sezonul 6  

Începutul relației lor a fost o intrigă majoră a sezonului 6, partea 2 din „The Crown”, care a avut premiera pe Netflix în decembrie 2023. Într-un interviu pentru People, Meg Bellamy, cea care a interpretat-o pe Kate în ultimul sezon al serialului, a spus că a fost impresionată de modul în care s-a identificat cu personajul.  

Nu este neapărat surprinzător ceea ce am aflat despre Kate, pentru că ea nu a crescut în această casă regală. Rădăcinile ei sunt rădăcini la care oamenii se pot conecta cu adevărat, pentru că a mers la școală, a avut o familie care a sprijinit-o foarte mult și a mers la universitate”, a declarat Bellamy despre trecutul prințesei. „Cred că asta este ceea ce oamenii iubesc cu adevărat la ea – este genul ei de apropiere și modul în care se conectează cu oamenii.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton