Homepage  / Vedete / Vedete străine

Imagini inedite cu prințul Philip și strănepoții săi, date publicului de familia regală

Imagini inedite cu prințul Philip și strănepoții săi, date publicului de familia regală
8

de Redactia Tvmania

De la începutul acestei săptămâni, familia regală britanică celebrează memoria prinţului Philip, care s-a stins din viață vineri la vârsta de 99 de ani, distribuind fotografii inedite.

Miercuri, pe paginile de socializare prințul William și soția sa, Kate Middleton, au postat o serie de portrete surprinse de-a lungul anilor cu regina Elisabeta a II-a și prințul Philip în compania strănepoților săi. 

O primă imagine îi surprinde pe cei doi monarhi la Balmoral în 2015, în fotografie apare Kate şi William, alături de regina Elisabeta a II-a  şi soţul ei, însoţiţi de primii lor doi copii. Pe contul oficial de Twitter al familiei regale, o altă fotografie, realizată de Kate Middleton, a fost dată publicităţii. Realizată în 2018 la castelul de la Balmoral, aici apar regina Elisabeta şi Philip înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor.

Familia regală și poporul Marii Britanii își va lua rămas bun de la prințul consort Philip sâmbătă, 17 aprilie, când acesta va fi înmormântat. Funeraliile sunt deja bine puse la punct, iar regulile impuse de pandemie restricționează numărul participanților. Doar 30 de persoane vor fi prezenți la funeralii, printre care și prințul Harry, care a venit special din SUA pentru a fi prezent alături de familia sa.  Funeraliile vor avea loc la ora 15.00 ora locală, la Capela Saint-George de la Castelul Windsor. Aici, ducele de Edinburgh s-a stins „liniştit” vinerea trecută, la vârsta de 99 de ani.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton