; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

69787873_2511254655607784_6871783823541447553_n

Imagini inedite cu Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka

04 June 2020

Cabral și Andreea Ibacka nu îi mai ascund chipul fetiței lor Namiko. Dacă până acum au preferat să fie discreți în această privință, cei doi au publicat un vlog în care o putem vedea pe micuța celor doi. 

Andreea Ibacka a publicat pe contul personal de YouTube un video în care le arată urmăritorilor cum își spală câinii acasă. În acest video își face apariția si Namiko, fetița ei și a lui Cabral. Namiko, în vârstă de 1 an și 5 luni, chiar o ajută pe mama ei să spele unul dintre câinii familiei, Mayra. 

 

Andreea a povestit pe blogul personal cum a fost această perioadă de izolare și care au fost activitățile pe care le-a făcut alături de soțul ei, Cabral, și fiica ei, Namiko.

 „Făcând un rezumat, izolarea a trecut relativ repede peste noi. N-am apucat să ne plictisim, să ne odihnim, să ne uităm la seriale. Ne-am ocupat de Namiko și de cele casnice. De la curățenie compulsivă, la reparații prin casă, jocuri și cântece cu pitica (1 an și 3 luni la început de pandemie), dezinfectat tot ce ne cădea în mână și gătit pe 4 ochiuri ale aragazului. Clasic pentru familiile cu copii, aș spune', a scris Andreea Ibacka pe blogul său.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare