; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana groza

Imagini incendiare! Cum arată Loredana Groza în bikini la 50 de ani

14 April 2021

Loredana Groza reușește să-și uimească publicul chiar și la 50 de ani. Deși de-a lungul timpului a apelat la schimbări de e look care au surprins de fiecare dată, o parte din urmăritorii săi par acum să fie intrigați de postările pe care vedeta le face pe rețelele de socializare.

De când a început anul, Loredana Groza se află dintr-o vacanță într-o vacanță, alegând să meargă numai în destinații exotice, care nu sunt la fel de restrictive în perioada pandemiei. Artista s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul care a stârnit senzație în mediul online demonstrând că și la 50 de ani poți arăta chiar mai bine decât în tinerețe. În stilul său neconvenţional, artista a ales un costum de baie extravagant, pe care nu oricine ar avea curajul să îl poarte. 

 Vezi galeria foto >

 

Se pare că artista nu mai este implicată în niciun proiect, având în vedere că primele 4 luni din 2021 au însemnat numai vacanță și relaxare.  

Bineînțeles că reacțiile fanilor săi nu au întârziat să apară. Ca de fiecare dată, urmăritorii Loredanei Groza din mediul online sunt împărțiți în două tabere. Una dintre ele o laudă pentru dezinvoltură, în timp ce alții o critică pentru îndrăzneala ei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare