; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Making of serial Povestea noastra (6)

Imagini în exclusivitate, din culisele filmărilor serialului turcesc „Povestea noastră”, difuzat de Kanal D

31 January 2019

Serialul povestea noastra', difuzat de miercuri pana vineri, de Kanal D, a cucerit rapid inimile a milioane de romani, care s-au regasit in frumoasa povestea de dragoste pe care o traiesc eroii productiei, interpretati de Burak Denis si Hazal Kaya.

Kanal D va prezinta imagini in exclusivitate, de la filmarile serialului Povestea noastra',  dincolo de ceea ce se vede pe micul ecran: repetitii ale scenariului, duble ale scenelor, indicatii regizorale, dar si buna dispozitie si momente de relaxare ale actorilor, pe platourile de filmare din Turcia.

Chimia dintre actorii principali, Burak si Hazal s-a instalat rapid intre ei, inca de la filmarile primelor episoade, cei doi reusind sa transmita aceasta stare si dincolo de micul ecran. Peste 10 ore de filmare petrec actorii pe platourile de filmare pentru fiecare episod al serialului, fiecare scena beneficiind de toata atentia celor implicate, de la actori, pana la regizori, scenaristi, cameramani, personalul responsabil cu make-up-ul. 

 

 Vezi galeria foto >

Serialul Povestea noastra' este adaptarea dupa faimoasa serie difuzata in Statele Unite ale Americii, dar si Marea Britanie, Shameless', care s-a bucurat de un real succes, inca de la lansare, avand peste 63 de nominalizari , doua dintre acestea la Globurile de Aur (in 2015 si 2018, Cea mai buna performanta actoriceasca – William H. Macy), si castigand de-a lungul anilor peste 14 premii importante, printre care 8 distinctii Emmy. Povestea noastra', cu titlul original Bizim Hikaye', este difuzat atat in Romania, cat si in Spania, Rusia si Peru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare