Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan a făcut turul casei sale. Impresara locuiește într-o vilă spectaculoasă de 1000 de metri pătrați

Anamaria Prodan a făcut turul casei sale. Impresara locuiește într-o vilă spectaculoasă de 1000 de metri pătrați
18

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan a prezentat fanilor vila luxoasă în care locuiește. Casa impresarei se află în Snagov și seamănă mai degrabă cu un bloc, decât cu o vilă având nu mai puțin de cinci etaje. Anamaria are planuri mari și intenționează să-și monteze și un lift! Iată imagini din locuința fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf.

Imagini spectaculoase din casa impresarei Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a devenit subiect de interes pe TikTok datorită imagini uimitoare din vila sa de la Snagov, care a suferit transformări remarcabile după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a dedicat șase luni renovării proprietății, iar rezultatul este unul care pur și simplu îți taie răsuflarea: o curte de 1000 de metri pătrați, cinci etaje, un foișor elegant, un loc de grătar pe ponton și o cramă impresionantă, cu zeci de sticle de vin. Anamaria nu intenționează să se oprească, însă aici! Ia în calcul să monteze un lift exterior pentru a face trecerea dintre etaje mult mai accesibilă membrilor familiei!

anamaria pridan 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Anamaria Prodan a deschis ușa casei sale unui creator de conținut celebru. Impresara și-a prezentat locuința fanilor și a dezvăluit că are un balcon cu o vedere superbă la lac, precum și un dressing încăpător în care își poate aranja liniștită hainele și încălțămintea, fiind pasionată de modă. Impresara a mărturisit că locuința a fost reamenajată astfel încât să fie pe placul copiilor săi, așadar fiecare etaj este decorat conform dorințelor acestora.

„Stau numai cu familia mea, cu copiii mei. Am făcut casa pe etaje, așa. Fiecare copil, cu gustul lui, și-a dorit altceva. Eu le-am zis: «Băi, e casa mea și până mor eu casa trebuie să fie stilul acesta». Lumea zice: «Doamne, arăbesc». Arăbesc, turcesc, cum vreți voi, mie îmi place, mă simt bine. Nu m-am gândit la vremea respectivă să pun lift, iar acum, că îmbătrânesc, mă uitam că trebuie să îl pun undeva în exterior”,
a dezvăluit Anamaria Prodan, în clipul video care a devenit viral în mediul online, conform Libertateapentrufemei.

În ciuda transformărilor impresionante pe care le-a făcut impresara, vila din Snagov a fost pusă la licitație din cauza dificultăților financiare cu care se confruntă Laurențiu Reghecampf. Fostul antrenor al Universității Craiova are o datorie colosală de 200.000 de euro către Mihai Rotaru, patronul echipei, după ce a activat clauza de reziliere a contractului pentru a semna cu Al-Tai, un club din Arabia Saudită. Neplata la timp a acestei sume a determinat solicitarea lui Rotaru de a vinde imobilul pentru a recupera datoria imensă pe care o are, informează sursa menționată anterior. Așadar, Anamaria Prodan trebuie să achiziționeze partea acestuia din vilă pentru a-și păstra întreaga proprietate în contextul litigiului financiar în care este implicat fostul ei soț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în urmă cu aproape trei ani și fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de alți parteneri, dar conflictele dintre ei continuă. Laurențiu Reghecampf a spus adio căsniciei cu Anamaria Prodan pentru a îmbrățișa o nouă etapă alături de Corina Caciuc, o parteneră cu mult mai tânără decât impresara. Divorțul a fost însoțit de controversă și potrivit declarațiilor făcute de Anamaria, antrenorul s-a distanțat de fiul pe care îl au împreună, Bebeto.

Anamaria Pordan iubește din nou după separarea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu exclude să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă și speră că această dată va fi cu noroc! „Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Pordan, conform Spynews.ro.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Roland Gavril nu s-a sfiit să ofere declarații despre iubita sa. Atunci când a fost întrebat care au fost caracteristicile care l-au cucerit, Roland a avut un răspuns complex. În primul rând, sportivul este impresionat de determinarea Anei și de curajul de care dă dovadă, indiferent de situație.

Ronald Gavril, boxerul în vârstă de 37 de ani originar din Bacău, a făcut o schimbare semnificativă în viața sa acum 13 ani când s-a mutat în America, stabilindu-se la Las Vegas. În 2012, în sala de antrenament a celebrului boxer Floyd Mayweather, talentul românului a fost observat și recunoscut. Acest lucru a dus la începerea unei colaborări profesionale cu firma lui Mayweather.

Sursă foto: Instagram – Libertateapentrufemei

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton