Homepage  / Vedete străine

Sebastian Stan s-a transformat în Donald Trump pentru filmul „The Apprentice”. Imagini din culise

Sebastian Stan s-a transformat în Donald Trump pentru filmul „The Apprentice”. Imagini din culise
12

de Cristina Țapu,

Sebastian Stan, în vârstă de 41 de ani, are un succes răsunător în lumea filmului. Actorul de origine română este apreciat la Hollywood pentru versatilitatea de care dă dovadă și a primit un nou rol care-i va testa abilitățile actoricești. Sebastian îl va interpreta pe controversatul Donald Trump. Iată cum arată în pielea personajului, fost președinte al Statelor Unite ale Americii.

Cum arată Sebastian Stan după ce s-a transformat în Donald Trump pentru The Apprentice

Sebastian Stan a fost confirmat să interpreteze rolul tânărului Donald Trump în filmul autobiografic intitulat „The Apprentice”. Potrivit informațiilor oferite de Variety, celebrul actor va aduce la viață o versiune mai tânără a fostului președinte al SUA. Ali Abbasi este regizorul acestui lungmetraj, iar după debutul trailerului, producția a fost selectată pentru competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes din 2024.

Filmul prezintă povestea ascensiunii politice a lui Donald Trump, susținut de intermediarul politic și avocatul de extremă dreaptă Roy Cohn, rol interpretat de Jeremy Strong.

sebastian-stan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Filmul biografic ar putea atrage atenția întregului spectru politic american, fiecare tabără având un interes în dezvăluirea unor aspecte mai puțin cunoscute despre Donald Trump. Din distribuția filmului mai fac parte Maria Bakalova, în rolul Ivanei Trump, și Martin Donovan, în rolul lui Fred Trump Sr, în timp ce Sebastian Stan va juca rolul lui Donald Trump.

Pentru a obține trofeul Palme d’Or în 2024, filmul va trebui să se evidențieze în fața unor competitori puternici. Premiul va fi acordat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde pelicula despre viața lui Donald Trump va concura cu alte titluri precum „Poor Things”, „Megalopolis”, „Kinds of Kindness”, „Parthenope”, „Oh Canada”, „Emilia Perez” și „The Shrouds”.

Sebastian Stan, o ascensiune fabuloasă la Hollywood

S-a născut la 13 august 1982 în Constanța și la vârsta de 8 ani s-a mutat, împreună cu mama sa, în Viena, unde aceasta a devenit pianistă. La vârsta de 12 ani, el a emigrat în Rockland County, New York.

Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind și un semestru la Globe Theater din Londra. Una dintre realizările sale notabile este thriller-ul „The Covenant” (2006), iar un alt proiect de succes este „The Education Of Charlie Banks” (2008). Actorul locuiește în prezent în New York și a urmat cursurile celebrei școli de vară Stagedoor Manor.

Actorul român Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Cariera sa a început cu apariții în producții precum „71 Fragments of a Chronology of Chance” (1994) și a continuat cu roluri în „Law & Order” (2003) și „The Covenant”. A devenit cunoscut pentru rolul lui Carter Baizen în „Gossip Girl” (2007) și a interpretat rolul Winter Soldier în Marvel Cinematic Universe, începând cu „Captain America: The First Avenger” (2011).

A apărut și în producții precum „Black Swan” (2010) și „Once Upon a Time” (2012). Sebastian Stan a primit aprecieri pentru interpretarea sa în miniseria „The Falcon and the Winter Soldier” (2021).

În Cetatea Filmului, Sebastian Stan a dat lovitura cu rolul lui Bucky Barnes din „Captain America”. Cu toate acestea, în anul 2022, el a fost nominalizat la Globurile de Aur, la categoria „cel mai bun actor într-o miniserie”, pentru rolul din „Pam & Tommy„. În acest proiect îl interpretează pe Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton