Homepage  / Vedete româneşti

Imagini din casa Andreei Mantea. Vedeta locuiește cu fiul ei într-o vilă superbă

Imagini din casa Andreei Mantea. Vedeta locuiește cu fiul ei într-o vilă superbă
9

de Roxana Mirea,

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, are o casă superbă, pe care o împarte cu fiul ei, David, în vârstă de 8 ani. Prezentatoarea TV și-a mobilat și utilat casa exact așa cum a dorit și a făcut o treabă minunată. Iată imagini din casa Andreei Mantea.  

Imagini din casa vedetei Andreea Mantea 

Andreea Mantea are o casă superbă. Ea locuiește împreună cu fiul ei și au transformat locuința într-un cămin plin de iubire și fericire. Casa Andreei Mantea are un living cu bucătărie deschisă, un dormitor decorat elegant și o baie spațioasă, printre altele, potrivit unica.ro. 

Andreea Mantea și-a decorat casa modern în bucătărie și living și clasic în dormitor, unde a optat pentru tapet cu imprimeu, mobilier alb cu detalii aurii și pat cu baldachin. În living, prezentatoarea TV a optat pentru un mobilier minimalist, o canapea simplă, covor bej, draperii maro și perdea albă. 

Bucătăria Andreei Mantea este spațioasă și utilată cu aparatură modernă, iar pe holul de la intrare vedeta are și un dressing cu uși cu oglinzi. În ultimii ani, este posibil ca vila vedetei să fi fost redecorată. 

Imagini din casa vedetei Andreea Mantea Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Mantea nu își dorește o relație amoroasă 

Totuși, farmecul casei este dat de relația specială pe care Andreea Mantea o are cu fiul ei. Prezentatoarea de la Kanal D este tare mândră de fiul ei și se simte norocoasă că are un copil precum David.  

Am senzația, nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor. Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap. Nu sunt genul acela de mamă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt pusă în situația asta. Nu mă bag, nu intervin absolut deloc. Sunt măgulită când îl văd cum se comportă, ce responsabilitate are”, declara Andreea Mantea în urmă cu puțin timp, pentru unica.ro. 

Andreea Mantea vrea să se dedice complet fiului ei, așa că nu este în căutarea unei relații.  

Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a început Andreea Mantea. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton