Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de senzație de la nunta lui Alex Bogdan. El și soția lui, Cătălina Mihai, s-au dezlănțuit pe ringul de dans

Imagini de senzație de la nunta lui Alex Bogdan. El și soția lui, Cătălina Mihai, s-au dezlănțuit pe ringul de dans
28

de Roxana Mirea,

Alex Bogdan și soția lui, Cătălina Mihai, s-au căsătorit religios, sâmbătă, 13 iulie. Alături de cei doi, au fost familia și prietenii apropiați, iar imaginile de la eveniment i-au surprins pe mulți. Mirii s-au dezlănțuit pe ringul de dans. Ba chiar, actorul a renunțat la haine, la un moment dat. Iată imaginile.  

Imagini de senzație de la nunta lui Alex Bogdan 

Alex Bogdan și soția lui, Cătălina Mihai, s-au căsătorit religios, sâmbătă, 13 iulie, iar evenimentul a fost unul reușit. Printre invitați, s-au numărat Mihai Bobonete, Dana Rogoz, Emilia Popescu și mulți alți colegi de breaslă. Nașii au fost Mihai Rait, interpretul lui Dorel din „Las Fierbinți”, și soția lui.  

Astăzi nași. Casă de piatră, Cătălina și Alex!” a scris Mihai Rait pe Facebook. 

Imagini de senzație de la nunta lui Alex Bogdan  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Tu ca tu… dar fina e Bombă! Să vă trăiască finii!” i-a scris Mihai Bobonete lui Mihai Rait.  

Alex Bogdan și Cătălina Mihai i-au avut alături pe cei mai buni prieteni ai lor și familia. Mirii s-au dezlănțuit pe ringul de dans, iar imaginile i-au surprins pe fani. La un moment dat, Alex Bogdan s-a costumat în Elvis Presley și le-a cântat invitaților săi. Ba chiar, a cântat și dansat și la bustul gol, pentru ca mai apoi să renunțe și la pantaloni. Pe spate, actorul a avut desenată o inimă cu o săgeată, iar deasupra desenului scria „mire”. Nici mireasa nu a fost mai prejos. Cu ochelari de soare, părul vâlvoi și microfonul în mână, și-a încântat invitații într-un mod sălbatic, asemena soțului ei.  

Imagini de senzație de la nunta lui Alex Bogdan  (27)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 28

Cununia civilă a avut loc pe 19 iunie 2024. 

Între Alex Bogdan și soția lui este o diferență de 11 ani  

De patru ani, Alex Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Cătălina Mihai. Cătălina este cunoscută pentru rolul său din filmul Heidi, unde a jucat alături de Gheorghe Visu, și pentru care a câștigat premiul Gopo la categoria Tânără Speranță. 

Alex Bogdan a vorbit deseori, cu sinceritate și un zâmbet pe buze, despre cât de mult o iubește pe cea care i-a devenit soție. Actorul a mărturisit de multe ori că ea i-a schimbat complet viața, redându-i bucuria de a trăi și de a iubi după ce a fost singur timp de 10 ani. Deși între ei există o diferență de vârstă de 11 ani, acest lucru pare să nu fie un imediment în calea dragostei. 

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton