Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de poveste de la nunta lui Dani Oțil. Ce le-a spus mirele părinților soției sale la eveniment

Imagini de poveste de la nunta lui Dani Oțil. Ce le-a spus mirele părinților soției sale la eveniment
26

de Redactia Tvmania

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu s-au căsătorit religios, duminică, 30 iulie, iar petrecerea a avut loc la pe teresa unui restaurant din Buftea, într-un decor de poveste, cu flori albe și multe luminițe. Imaginile de la nuntă s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios. Primele imagini

Gabriela și Dani Oțil au mers în fața altarului, duminică, pe 30 iulie, 2023. Cei doi și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la cununia civilă. Nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iar alături de ei le-au fost oamenii dragi, rude și prieteni, dar și fiul lor, Tiago, care a fost cavaler de onoare și a furat toate privirile. Micuțul a avut o ținută asemănătoare cu cea a tatălui său. Ca și Dani, Tiago a purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Cei doi și-au unit destinele la mânăstirea Cașin din Capitală, iar Gabriela a strălucit într-o rochie superbă, albă, strânsă pe talie, fără mâneci, înschisă la spate cu năsturei de sus până jos și cu o trenă lungă, iar pe seara s-a schimbat în a doua rochie, tot albă, lungă și cu crăpătură pe un picior.

Și nașii au fost foarte eleganți. Roxana Ionescu a optat pentru o rochie lungă, roșie, iar apoi s-a schimbat într-o rochie roz, în timp ce nașul Tinu Vidaicu a purtat un costum format din pantaloni negri și sacou gri, tot cu papion la gât.

gabriela, in drum spre biserica cu nasulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Dani Oțil, discursul care a stârnit hohote de râs

După ceremonia de la biserică, ei au mers la un restaurant select de pe malul lacului Buftea, unde a avut loc petrecerea în aer liber, plângă o piscină imensă, într-un decor de vis, cu flori albe și multe lumânări. Evident, nu au lipsit colegii prezentatorului de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar vedeta a ținut un discurs cu care a iscat hohote de râs, după cum s-a văzut în imaginile publicate de Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

„Eu am făcut nuntă pentru mine, pentru soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva nu mă interesează. (…) Vreau să-i mulțumesc în primul rând soției mele pentru că mi-a dat o șansa la 40 și un pic de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc și părinților ei pentru că au făcut-o și au crescut-o, puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze, vă rog eu mult photoshopați-mă, vreau să par și eu de dimensiuni normale”, a spus Dani, la nunta lui.

A fost un weekend plin pentru cei din familia „Neatza”. Dacă duminică au petrecut toți la nunta lui Dani, sâmbătă seara, aceștia au participat și la nunta colegului lor, George Mitrănescu, care a avut loc în Domnești.

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cunoscut chiar pe holurile de la Antena 1. „Eram la o prezentare și Dani m-a curentat la propriu cu o zgardă pentru cățel. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a povestit blonda. Din acel moment, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și și-au întemeiat o familie împreună.

S-au logodit la începutul anului 2020, în timpul unei vacanțe în Mexic, iar pe 15 mai 2021 s-au căsătorit civil, iar la nuntă Gabriela era deja însărcinată. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, Tiago, în septembrie 2021.

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, există o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 42 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton