Homepage  / Vedete româneşti

Primele imagini de la nunta lui Pepe. Yasmine Ody a purtat o rochie superbă, iar invitații au dansat până în zori

Primele imagini de la nunta lui Pepe. Yasmine Ody a purtat o rochie superbă, iar invitații au dansat până în zori
10

de Redactia Tvmania

Ziua de 7 iunie a fost una plină de emoții pentru Pepe. Artistul s-a căsătorit pentru a treia oară, iar ceremonia a fost una cu adevărat spectaculoasă. Pepe a fost un mire elegant, iar soția sa, Yasmine Ody a purtat o rochie de mireasă absolut superbă. Iată imagini de la nunta artistului!

Imagini de la nunta lui Pepe și a lui Yasmine Ody

Pepe voia o nuntă atipică, fără meniu prestabilit și fără tradiții depășite, ci o petrecere relaxată, între prietenii artiști, la care toți să se simtă bine și să se distreze. Se pare că dorințele mirelui s-au îndeplinit, căci evenimentul a fost un real succes, iar invitații nu s-au dezlipit de pe ringul de dans.

Locația, aranjată cu multă atenție la detalii, a inculus numeroși trandafiri albi în mici vaze pe mesele invitaților, candelabre speciale cu lumânări albe înconjurate de arcade în formă de inimi și un loc de joacă pentru copii, dotat cu corturi și jucării. Invitații au parte de mese atent organizate, cu scaune albe și detalii aurii, reflectând tematica nunții lui Pepe cu Yasmine. În plus, un artist a susținut un recital la harpă la sosirea invitaților.

nunta-pepe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mirii au avut grijă să includă și un bufet suedez, oferind invitaților o varietate de delicatese. Pe lângă grătar – pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă și caracatiță – au fost servite și gustări reci precum humus cu nuci și pin și baba ganoush.

Ca garnituri, invitații au avut patru opțiuni disponibile patru opțiuni: cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush. Deși multe dintre aceste preparate pot fi întâlnite la alte nunți, un element unic și atipic a fost shaorma pregătită chiar în fața invitaților.

Ce vedete s-au numărat printre invitați

Nu doar că au invitat artiști renumiți pentru a crea o atmosferă deosebită la nuntă, dar printre invitați s-au numărat și personalități precum Cătălin Măruță, Oana Roman, Nasrin Ameri, Nico, Dan Bursuc și Cocoș de la Călărași, conform primelor imagini apărute. În plus, numeroase vedete au fost prezente la eveniment, inclusiv Oana Roman și Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru.

Toți s-au distrat până dimineața pe muzica artiștilor, inclusiv Liviu Vârciu, care a și cântat la un moment dat. Spre sfârșitul petrecerii, Yasmine Pascu a aruncat buchetul miresei, iar Ramona Olaru a fost cea care l-a prins.

Între Pepe și soția acestuia, Yasmine Ody există o diferență de vârstă de 15 ani, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor. Artistul consideră că vârsta este doar un număr și nu este relvantă atunci când este vorba despre compatibilitatea dintre două persoane.

Artisul a divorțat de Raluca Pascu după opt ani de căsnicie, dar au menținut legătura, mai ales că au două fetițe superbe împreună. Pepe mărturisea după divorțul de Raluca Pascu că vrea să-și refacă viața, iar asta s-a și întâmplat, iar acum e foarte fericit alături de Yasmine Ody, cea care i-a devenit oficial soție.

Sursă foto: Instagram Oana Roman – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton