Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu și-a botezat nepoata. Imagini emoționante de la ceremonia lui Zoe: „Sunt fericită că las în urma mea viață!”

Anca Țurcașiu și-a botezat nepoata. Imagini emoționante de la ceremonia lui Zoe: „Sunt fericită că las în urma mea viață!”
12

de Cristina Țapu,

În urmă cu doar câteva luni, viața Ancăi Țurcașiu a devenit mai frumoasă căci pe lume a sosit nepoata sa. Zilele trecute a avut loc botezul fetiței, iar artista a distribuit mai multe imagini emoționante de la eveniment!

Imagini de la botezul nepoatei Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu, la 54 de ani, a devenit bunică și trăiește acum unele dintre cele mai frumoase momente din viața sa, bucurându-se din plin de noul rol. Se înțelege excelent cu nora sa, iar fiul ei i-a oferit cel mai prețios dar: nepoțica Zoe.

Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Anca Țurcașiu în ziua botezului nepoțelei sale. „Sunt extrem de fericită că las în urma mea Viață! Mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!”, a completat artista.

Snapinsta.app_457902072_1227070355089405_5352851550437007340_n_1080Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Anca este o mamă modernă și o soacră înțelegătoare, care preferă să nu intervină în mariajul fiului său. Are o relație foarte bună cu aceasta și susține că Radu este un tânăr cuminte, atent, empatic și responsabil.

Radu a fost destul de rebel. Băieții sunt altfel cred. A depășit momentul acela pe la 20 de ani. Astăzi avem o relație foarte frumoasă, suntem foarte buni prieteni. A redevenit bun, cald, înțelept și sunt foarte fericită”, a povestit Anca Țurcașiu, conform Revistei Viva!

În ciuda faptului că Anca Țurcașiu se numără printre cele mai populare și iubite artiste din România, fiul ei Radu pare să nu urmeze aceeași cale. El nu își dorește o carieră în lumea showbizului așa cum are faimoasa sa mamă.

Anca Țurcașiu iubește din nou după divorțul de mediul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu, în vârstă de 54 de ani, a divorțat în urmă cu aproape 4 ani de medicul Cristian Georgescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună un fiu, pe Radu. Anca Țurcașiu iubește din nou la patru ani de la divorțul de cel care i-a fost soț, medicul Cristian Georgescu. Actrița radiază de fericire la brațul celui care a făcut-o să creadă din nou în iubire.

anca turcasiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 12

Anca Țurcașiu obișnuia să locuiască într-o vilă de 300.000 de euro din Corbeanca. După divorțul de medicul Cristian Georgescu în anul 2020, cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani, actrița și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial din zona Panduri, București. 

Artista și-a amenajat apartamentul după bunul plac, mai ales că este pasionată de design interior. Ea și-a transformat pasiunea într-o meserie, după ce a absolvit un curs de specializare în acest domeniu, în 2014.  

Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!”, scria Anca, pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton