Homepage  / Vedete româneşti

Victoria Răileanu și-a botezat fetița. Imagini emoționante de la ceremonia de creștinare a Mariei

Victoria Răileanu și-a botezat fetița. Imagini emoționante de la ceremonia de creștinare a Mariei
5

de Cristina Țapu,

Actrița Victoria Răileanu și soțul său, Adrian Ștefănescu au avut parte de un weekend plin de emoții. Cei doi și-au botezat fetița, iar la ceremonie au participat membrii familiei și persoanele foarte apropiate cuplului. Imagini de la botezul fetiței.

Vichi Răileanu și-a botezat fetița

Actrița Vichi Raileanu, în vârstă de 35 de ani, și partenerul ei de viață, Adrian Ștefănescu, au avut parte de un moment deosebit de fericit în acest weekend, când și-au botezat fiica, pe micuța Maria. Ceremonia s-a desfășurat sâmbătă, 10 august, într-un cadru intim și restrâns, la care au participat doar prietenii apropiați și membrii familiei. Cuplul a ales o slujbă discretă, dorindu-și să trăiască acest moment special alături de cei mai dragi oameni.

La patru ani după divorțul de actorul Conrad Mericoffer, cu care are un fiu pe nume Carol, Vichi și-a redescoperit fericirea alături de Adrian Ștefănescu, bărbatul alături de care se simte pe deplin împlinită. Cei doi s-au logodit și au devenit recent părinți, micuța Maria fiind rodul iubirii lor. La botezul Mariei, actrița a ales să poarte o rochie albă simplă, dar elegantă, iar machiajul a fost unul minimal, punând accent pe frumusețea naturală a artistei.

vichi 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit pe o barcă, în Grecia, iar ceremonia a fost una specială. Victoria l-a cunoscut pe Adrian pe un site de matrimoniale, la aproximativ doi ani distanță de despărțirea de Conrad Mericoffer, bărbatul alături de care mare un copil. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Adrian Ștefănescu a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o excursie la Paris.

În ianuarie anul anul trecut, Victoria Răileanu recunoștea că nu se aștepta ca iubitul ei să o ceară în căsătorie, dar s-a bucurat până la lacrimi de surpriză. Victoria Răileanu și logodnicul ei s-au căsătorit pe barcă, în Grecia, în lunea iulie, anul trecut. Mireasa, care a purtat o rochie albă, lungă și sclipitoare, i-a spus „Da!” lui Adrian Ștefănescu, care a ales o ținută deschisă la culoare.

Victoria și Conrad s-au despărțit după o relație care a durat mai bine de șase ani, iar divorțul a fost unul foarte dificil pentru actriță. Ea a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a procesa emoțiile pe care le-a trăit, conform propriilor declarații. În prezent, fostul soț al Victoriei este căsătorit cu actrița Ana Odagiu.

Sursă foto: Instagram Vichi Răileanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton