Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție de la nunta lui Pepe. Artistul a făcut publice fotografii superbe din ziua cea mare: „A fost exact cum am visat!”

Imagini de colecție de la nunta lui Pepe. Artistul a făcut publice fotografii superbe din ziua cea mare: „A fost exact cum am visat!”
2

de Cristina Țapu,

Pepe și Yasmine Ody s-au cununat religios pe 7 iunie, chiar de ziua de naștere a fiului lor. Petrecerea a fost una desprinsă din povești, iar invitații au avut, așadar, două motive pentru a petrece. La o săptămână de la marele eveniment, actorul a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini realizate de către fotografii profesioniști care au fost prezenți la eveniment.

Imagini de la nunta spectaculoasă a lui Pepe și a lui Yasmine Ody

Pepe și Yasmine s-au căsătorit religios pe 7 iunie, chiar în ziua în care fiul lor a împlinit 2 ani, astfel că invitații au avut dublu motiv pentru a petrece până în zori. Solistul a publicat pe Instagram filmul nunții, cu multe cadre surprinse cu drona, pozele oficiale și câteva detalii despre organizare. Ceremonia și petrecerea au avut loc la un centru de evenimente exclusivist de pe malul lacului Cernica, iar atmosfera a fost una cu adevărat de vis.

pepe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 2

Theo Rose, Liviu Vârciu, Romică Țociu și Barbara Isasi sunt doar câteva dintre vedetele care au animat nunta lui Pepe. Printre invitați s-au numărat și Mihai Petre, Mirela Vaida, Kamara, Oana Roman, Cosmin Natanticu, Nea Mărin, Bursucu, Ramona Olaru (care a prins și buchetul), Marcel Pavel, Lora și Cătălin Măruță.

La nunta latino loverului cu Yasemine Ody, Andra, fosta nașă, a fost absentă. Artista și Cătălin Măruță au fost nași la cea de-a doua căsătorie a lui Pepe cu Raluca Pastramă. Pepe a rămas în relații bune cu familia Măruță după ce mariajul său cu Raluca a ajuns la final.

Cu toate acestea, la cea de-a treia nuntă a lui Pepe, Andra nu a putut fi prezentă, deoarece avea un concert lângă Târgu-Jiu. În timp ce soțul ei și fiul lor, David, au reprezentat familia la nuntă, Andra a făcut un spectacol de excepție la Rovinari.

Invitații s-au bucurat de un meniu variat

Pepe a vrut o nuntă atipică, fără meniu prestabilit și fără tradiții depășite, ci o petrecere relaxată, între prietenii artiști, la care toți să se simtă bine și să se distreze. Se pare că dorințele mirelui s-au îndeplinit, căci evenimentul a fost un real succes, iar invitații nu s-au dezlipit de pe ringul de dans.

Locația, aranjată cu multă atenție la detalii, a inclus numeroși trandafiri albi în mici vaze pe mesele invitaților, candelabre speciale cu lumânări albe înconjurate de arcade în formă de inimi și un loc de joacă pentru copii, dotat cu corturi și jucării. 

Mirii au avut grijă să includă și un bufet suedez, oferind invitaților o varietate de delicatese. Pe lângă grătar – pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă și caracatiță – au fost servite și gustări reci precum humus cu nuci și pin și baba ganoush.

Sursă foto: Instagram Pepe

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton