Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție cu Gabriela Cristea. Acum 20 de ani a jucat într-un film: „Nu îmi vine să cred că eu sunt acolo”

Imagini de colecție cu Gabriela Cristea. Acum 20 de ani a jucat într-un film: „Nu îmi vine să cred că eu sunt acolo”
20

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. A debutat pe micul ecran în anul 1994, iar din acel moment au urmat colaborări cu diferite trusturi de televiziune. Puțini sunt cei care știu, însă, că Gabriela Cristea a cochetat și cu cinematografia. Iată cum arăta pe vremea când a avut un rol într-un film!

Imagini de colecție cu Gabriela Cristea în postura de actriță

Vedeta de la Antena Stars a intrat în lumina reflectoarelor televiziunii acum mulți ani și de atunci a rămas o prezență constantă pe micile ecrane.

În afară de participarea la emisiuni de divertisment și reality show-uri, aceasta a explorat și actoria, jucând într-un film. Acest lucru s-a întâmplat acum aproximativ 20 de ani, iar filmul se intitula „Mărgele albastre”.

Au trecut peste 20 de ani de când am jucat în singurul meu film. Pe video comentez cu nostalgie deapre acele vremuri și nu îmi vine să cred că eu sunt acolo. Enjoy”, a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginilor în care a prezentat fanilor mai multe secvențe în care era protagonistă.

Gabriela Cristea a primit un salariu fabulos ca prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama”

Gabriela Cristea a fost invitată la podcastul „Acasă la Măruță”, unde și-a deschis sufletul și a discutat despre familia sa, dar și despre pierderile financiare suferite din cauza fostului soț, Marcel Toader

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Gabriela Cristea dacă este adevărat că în perioada în care lucra la Kanal D prezentând emisiunea „Noră pentru mama” câștiga lunar suma de 20.000 de euro. Gabriela Cristea a zâmbit nostalgic și a confirmat, adăugând că reușise să acumuleze aproximativ un milion de euro în urma respectivei emisiuni.

gabriela-cristea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Din păcate, aproape toți banii s-au dus cât ai clipi cu ochii, iar Gabriela nu a apucat să se bucure de rezultatele muncii sale. La vremea respectivă, ea forma un cuplu alături de Marcel Toader, iar afaceristul i-a consumat banii fără măcar să aibă curajul de a o anunța acest lucru.

20.000 de euro primeai pe lună. Și cât a ținut treaba asta? Că nu ești român dacă nu faci calcule„, a întrebat Măruță, curios să afle cât mai multe detalii picante. Răspunsul Gabrielei Cristea a fost unul cu adevărat surprinzător: „De vreun milion, așa.”

Gabriela Cristea nu vrea să lase averea fiicelor sale

Gabriela Cristea formează un cuplu împlinit alături de Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe care le aduc zâmbetul pe buze. Prezentatoarea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde vorbește deschis cu admiratorii săi despre cele mai delicate subiecte.

Gabriela Cristea dorește ca fiicele sale să muncească pentru proprii bani și capricii. Deși intenționează să le lase casa moștenire, vedeta nu ia în calcul să le cedeze și un cont bancar cu rezerve considerabile.

Mai mult, deși mulți o îndeamnă, nu dorește să economisească nici pentru bătrânețe. Până când va ajunge la vârsta pensionării intenționează să se bucure pe deplin de banii obținuți călătorind în destinații de poveste.

Sursă foto: Instagram – Facebook Gabriela Cristea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton