Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea a împlinit 10 ani. Imagini adorabile de la petrecerea lui Vlad

Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea a împlinit 10 ani. Imagini adorabile de la petrecerea lui Vlad
16

de Cristina Țapu,

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă povestea de dragoste pe care o trăiesc este foarte discretă. Cei doi evită să distribuie imagini de familie pe conturile rețelelor de socializare, însă recent Carmen a făcut o excepție.

Imagini de colecție cu Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea

Vlad, fiul lui Carmen și al lui Mircea a împlinit 10 ani pe 14 mai, iar părinții i-au organizat o petrecere pe care nu o va uita prea curând. Cel mic s-a distrat la un loc de joacă, înconjurat de colegii și prietenii săi. Vlad a avut parte și de un tort special, decorat cu figurine adorabile în formă de ursuleți. Fanii au fost înduiosați de imaginile văzute și s-au grăbit să-i transmită sărbătoritului cele mai bune gânduri, așa cum era de așteptat.

mircea badea 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„La mulți ani minunați și o viață plină de bucurii!!!”, „Oooo, ce mare a crescut! La mulți ani! Să fie sănătos, să vă bucurați împreună cu el și să fiți fericiți!”, „La mulți ani, să vă trăiască și să fie sănătoas alături de doi părinți minunați.”, au fost o parte dintre mesaje.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de două decenii. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar asta nu înseamnă că nu se iubesc la intensitate maximă. Aceștia au împreună un băiețel, pe Vlad. Ani la rând, Carmen Brumă a fost întrebată de ce nu s-a căsătorit cu Mircea Badea. Acum, vedeta a explicat care este adevărul motiv.

Motivul pentru care Carmen Brumă nu s-a căsătorit cu Mircea Badea

Invitată în cadrul emisiunii Fresh by Unica, Carmen Brumă a declarat că ea nu s-a căsătorit cu Mircea Badea pentru că nu și-a dorit niciodată să devină mireasa sau soția cuiva.

Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a declarat Carmen Brumă.

Relația pe care o are cu Mircea Badea de peste 25 de ani a adus-o pe Carmen Brumă și mai mult în atenția presei și a publicului.

„Meseria asta pe care o avem noi, care presupune foarte multă expunere, este una cu părți pozitive și părți negative. Eu când l-am cunoscut și am decis să fiu cine sunt astăzi, n-am simțit niciun fel de pistol la tâmplă, nu m-a obligat nimeni să fac asta, nu m-a obligat nimeni să fiu în situația asta, eu de bunăvoie am ales. Și atunci, mi s-ar părea nepotrivit, chiar indecent să mă apuc să mă plâng, adică, da, fix ca-n orice meserie, ai părți bune și părți rele. Ești capabilă să le suporți pe alea mai nasoale, bine, nu ești capabilă, next, poate vrea doamna, ia uite ce coadă avem în spate”, a spus Carmen Brumă în cadrul aceluiași interviu.

Sursă foto: Instagram Carmen Brumă – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton