Homepage  / Vedete străine

Imagini de colecție cu familia lui Richard Gere. Soția actorului a făcut publice fotografii în care apar cei trei copii: „Cel mai minunat tată”

Imagini de colecție cu familia lui Richard Gere. Soția actorului a făcut publice fotografii în care apar cei trei copii: „Cel mai minunat tată”
20

de Cristina Țapu,

Richard Gere, celebru pentru discreția sa și pentru faptul că și-a păstrat mereu viața personală cât mai departe de lumina reflectoarelor, apare acum alături de soția sa, Alejandra Silva, în vârstă de 41 de ani, și de copiii lor, în fotografii distribuite chiar de aceasta, de Ziua Tatălui.

Imagini de colecție cu familia lui Richard Gere

În una dintre fotografii, actorul din „Pretty Woman” poate fi văzut zâmbind alături de familia sa la plajă. El și Alejandra au doi fii împreună, Alexander (5 ani), și un altul de trei ani al cărui nume nu a fost făcut public.

Silva mai are un copil dintr-o relație anterioară, care apare acum într-una dintre fotografii. Gere este tatăl unui băiat de 24 de ani, Homer James, din căsnicia cu fosta sa soție, Carey Lowell. De asemenea, el este tată vitreg pentru fiica lui Lowell, pe nume Hannah.

gere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

În omagiul adus actorului de Ziua Tatălui, Alejandra a scris: „La mulți ani de Ziua Tatălui, celui mai minunat tată pe care și l-ar fi putut dori vreodată patru băieți”. „Răbdarea, dragostea și dăruirea ta nesfârșite sunt cu adevărat remarcabile”.

Richard Gere a fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford între 1991 și 1995. În 2002, s-a căsătorit cu modelul și actrița Carey Lowell, cu care avea deja un fiu, Homer James Jigme, născut în februarie 2000. Richard Gere și Carey Lowell au decis să pornească pe drumuri separate în anul 2013.

Alejandra Silva este cea de-a treia soție a lui Richard Gere

În 2018, după patru ani de relație, Richard Gere s-a căsătorit pentru a treia oară cu publicista Alejandra Silva. Cuplul are doi băieți: Alexander, născut în februarie 2019, și un al doilea fiu născut în aprilie 2020, al cărui nume nu a fost dezvăluit public până în prezent.

richard-gere-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 20

Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, în orașul italian Positano, iar vârsta nu a fost un impediment între cei doi în ciuda faptului că Alejandra este mai tânără cu 33 de ani.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut într-o perioadă dificilă pentru ea, pe când era în proces de divorț de fostul ei soț, magnatul minier Robert Friedland. Gere a întâlnit-o pe viitoarea sa soție în 2014, în Italia, la un hotel boutique de lux pe care aceasta îl administra la acea vreme. Relația lor a devenit publică în iunie 2015.

„Eram puțin pierdută, fără lumină, iar faptul că l-am întâlnit pe el mi-a dat sens vieții,” spunea Silva într-o declarație pentru publicația ¡Hola!. „Am găsit viața liniștită, fericită pe care am căutat-o întotdeauna,” a adăugat și Gere, la rândul său.

Sursă foto: Instagram Alejandra – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton