Homepage  / Vedete româneşti

„Frați gemeni” sau suflete pereche? 5 imagini cu Theo Rose și Anghel Damian, îmbrăcați identic. „E un om care mă fascinează”

„Frați gemeni” sau suflete pereche? 5 imagini cu Theo Rose și Anghel Damian, îmbrăcați identic. „E un om care mă fascinează”
7

de Redactia Tvmania,

Theo Rose și Anghel Damian obișnuiesc să se îmbrace la fel și au făcut-o des în ultima perioadă. De la botezul fiului lor și până la o simplă ieșire în oraș, cei doi parcă sunt frați gemeni. De fapt, sunt suflete pereche, iar antrenoarea de la Vocea României nu se sfiește să recunoască acest lucru.

Theo Rose și Anghel Damian preferă să se asorteze atunci când participă la evenimente importante din viața lor, dar au făcut-o și în situații mai informale. Psihologii spun despre partenerii care se îmbracă la fel că vor să demonstreze ostentativ armonia relației și faptul că sunt un cuplu sudat, însă Theo a recunoscut chiar ea acest lucru. Invitată la podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, antrenoarea de la „Vocea României” a spus cât este de îndrăgostită de partenerul ei de viață.

Iată 5 situații, în galeria foto de mai jos, în care solista și scenaristul au apărut îmbrăcați identic sau aproape identic, cea mai recentă fiind petrecerea aniversară a lui Codin Maticiuc (foto 4).

theo-rose-si-anghel-damian-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi, ne-a echilibrat un pic (n.r. bebelușul).

Stăm în casă, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta și că s-a întâmplat așa repede. E frumoasă relația noastră, mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă.

A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem. A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie, poate pentru că a fost așteptarea lungă până acum.

Poate că ne-am așteptat mult în adâncul sufletului. Nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta imprevizibil. Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea”, a povestit Theo Rose, extrem de îndrăgostită de partenerul ei.

Ce spune Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Tot în podcast, Ilinca Vandici a provocat-o pe Theo Rose să facă și alte dezvăluiri în ceea ce-l privește pe Anghel Damian: ce-l face special și cu ce e diferit de ceilalți parteneri pe care i-a avut până acum. Ce a dezvăluit cea care și joacă în serialul „Clanul”?

„Anghel e un tip foarte echilibrat, mult mai matur decât mine, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face. Un bărbat care, așa cum zicea Teo Trandafir, domină fără să mă domine”, a mai spue ea.

Ilinca Vandici a întrebat-o dacă vrea să se mărite, dacă se vede mireasă. „Mă văd nevastă, mă văd soția lui Anghel, dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate, că nu mai e de mult timp scopul meu ăsta și cred că dacă se va întâmpla pasul ăsta, îl vom face tot într-o discreție și într-un cerc restrâns.

Înțeleg cumva că ăsta este visul multora dintre femei și mi se pare frumos să iau parte la un astfel de lucru e minunat, dar eu să fiu mireasă nu știu…nu cred, mai degrabă e nu. Îmi doresc să merg la biserică, să ne cununăm, dar tot ce ține de rochie, petrecere a ajuns să fie cam departe de lucrurile astea”, a mai declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici.

Citește și: Theo Rose, noi detalii despre despărțirea de Alex Leonte. Care a fost cel mai dureros lucru pentru ea

Citește și: De ce fiul lui Theo Rose nu a purtat la început numele de familie al lui Anghel Damian. Ce scrie acum pe certificat

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton