Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată noua casă a Alinei Pușcaș. Prezentatoarea a făcut turul camerelor copiilor săi: „Mi s-a părut interesant”

Cum arată noua casă a Alinei Pușcaș. Prezentatoarea a făcut turul camerelor copiilor săi: „Mi s-a părut interesant”
13

de Redactia Tvmania

Până cu puțin timp în urmă, Alina Pușcaș, soțul ei Mihai Stoenescu și cei trei copii ai lor au locuit într-un apartament. Având o familie numeroasă, vedeta și-a dorit mai mult spațiu, astfel că acum câțiva ani, ea și soțul ei au achiziționat un teren și au început construcția casei la care au visat mereu. Construcția este finalizată, iar prezentatoarea se ocupă în prezent de decor. Iată cum arată noua casă a Alinei Pușcaș!

Imagini din nou casă a Alinei Pușcaș

După patru ani de la începerea lucrărilor, casa vedetei este finalizată. Alina Pușcaș s-a mutat deja cu familia în noua locuință, deși aceasta nu este încă decorată complet. Deși nu a oferit un tur oficial al casei, vedeta a prezentat câteva camere din noua locuință.

Stilul interior ales este minimalist, cu nuanțe dominante de gri și bronz. Materialele folosite pentru zona de trecere la etaj includ sticlă, microciment și metal, conform informațiilor pe care prezentatoarea le-a oferit pe pagina personală de Instagram. Multe vedete din România au locuințe în care primează stilul minimalist combinat cu cel industrial, un exemplu fiind căminul creatoarei de conținut și prezentatoarei Alina Ceușan.

alina-puscas-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„M-am hotărât să vă arăt din când în când din achizițiile pentru noua casă, pentru că știu ce înseamnă să cauţi nişte chestii care ţi s-au părut absolut superbe şi să nu le găseşti sau să fie atât de scumpe, încât să renunţi la idee. Dar eu nu am renunţat, ci am găsit nişte variante care să fie mult mai accesibile.

M-am aşezat strategic în camera Melissei, cu acest fundal, pentru că am tot primit reacţii după postarea cu baia matrimonială, unde era şi dulapul de 3 m îmbrăcat în tapet textil. Și mie mi s-a părut interesant, că nici nu știam că se puteau îmbrăca dulapurile în tapet textil.”, a povestit fanilor Alina Pușcaș.

Alina a prezentat și camera fiului său și a subliniat că locuința nu este complet renovată. Spre exemplu, ea și soțul său nu s-au putut hotărî încă asupra mobilierului pe care-l vor avea în bucătărie.

„Mi-au plăcut foarte multe modele și a fost foarte greu să ne decidem pentru că soțul este un pic mai pe detalii reci, pe detalii bărbătești, masculine. Eu sunt pe detaliile astea mai calde, neutre, dar să aibă curbe”, povestea Alina Pușcaș, conform Spynews.ro.

Alina Pușcaș este îngrijorată din cauza costurilor ridicate necesare amenajării casei

Prezentatoarea este îngrijorată și din cauza costurilor foarte mari pe care le implică amenajarea unei astfel de locuințe. Mai în glumă, mai în serios, Alina a spus că se așteaptă să intre în faliment până când casa va arăta conform așteptărilor sale.

„Cheltuielile pentru casă au fost multe însă investițiile nu se opresc aici. Am ajuns să văd că sunt niște costuri ceva de speriat. Apartamentul în care stăteam noi, am mers pe minimalism, așa că nu am investit foarte mult, știind cumva că o să ne mutăm la casă, nu avea sens să mai investim, dar la dimensiunile astea tot ceea ce depășește o anumită dimensiune aproape că se dublează prețul. Cred că voi intra în faliment.”, a declarat Alina Pușcaș, potrivit sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram Alina Pușcaș

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton