Homepage  / Seriale / Vedete străine

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia, din „The Witcher”, sezonul 4

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia, din „The Witcher”, sezonul 4
7

de Roxana Mirea,

Netflix a dezvăluit oficial primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei „The Witcher”. Acesta este primul sezon cu Liam Hemsworth în rolul protagonistului, după ce Henry Cavill a renunțat, după trei sezoane.  

Primele imagini cu Liam Hemsworth, în „The Witcher”, sezonul 4 

Netflix a lansat primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia din „The Witcher”, sezonul 4.  Sezonul 4 va fi primul în care Liam Hemsworth îl va înlocui pe Henry Cavill în rolul personajului principal, Geralt of Rivia. Netflix a anunțat în octombrie 2022 că Henry Cavill a părăsit serialul după cel de-al treilea sezon, care a fost difuzat în vara anului 2023 în două părți. 

Liam Hemsworth, în „The Witcher”, sezonul 4 

Drumul meu ca Geralt din Rivia a fost plin de monștri și e aventuri, dar acum voi pune deoparte medalionul și sabia mea. În locul meu, fantasticul domn Liam Hemsworth va prelua mantia lupului alb. La fel ca unul dintre cele mai mari personaje literare, o să-i predau ștafeta cu reverență pentru timpul petrecut interpretându-l pe Geralt și cu entuziasm pentru a vedea modul în care Liam va interpreta acest personaj fascinant și plin de nuanțe. Liam, dragul meu domn, acest personaj are o profunzime extraordinară, să te distrezi interpretându-l și descoperindu-l”, a scris Cavill pe Instagram. 

Acum, Liam și-a intrat în rol și este fericit să fie Geralt din Rivia, în „The Witcher”.

„Aspectul său este în dezvoltare de peste un an, așa că este emoționant să împărtășim în sfârșit o privire oficială a lui Liam Hemsworth în rolul lui Geralt de Rivia”, a declarat pentru EW Lauren S. Hissrich, showrunnerul serialului The Witcher. „Atât distribuția, cât și echipa de filmare au fost impresionate de pasiunea, energia și întruchiparea pe care Liam le-a adus personajului încă din prima zi. Ne distrăm atât de mult la filmările pentru sezonul 4 și suntem încântați să îi primim pe fani alături de noi în această călătorie.”

Netflix a aprobat și sezonul 5 din „The Witcher”, care se va filma imediat după sezonul 4 și va reprezenta ultimul capitol din povestea lui Geralt. Sezoanele 4 și 5 vor adapta cărțile rămase din seria lui Andrzej Sapkowski: „Botezul focului”, „Turnul rândunicii”, „Domnița Lacului” și promit să ofere un final epic producției Netflix.  

Despre sezonul 4 din The Witcher 

După evenimentele șocante de la finalul sezonului trei, noul sezon îi urmărește pe Geralt, Yennefer și Ciri separați unul de celălalt, în timp ce traversează continentul devastat de război și numeroșii săi demoni. Dacă pot îmbrățișa și conduce grupurile de neadaptați în care se află, au șansa de a supraviețui botezului cu foc și de a se regăsi unul pe altul. 

Creatorul Lauren Schmidt Hissrich spune: „Cu o mare mândrie începem filmările penultimului nostru sezon din The Witcher cu o distribuție stelară, inclusiv câteva noi nume interesante, conduse de Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia. Suntem încântați să putem aduce cărțile lui Andrzej Sapkowski la un final epic și satisfăcător. Nu ar fi serialul nostru dacă nu ne-am împinge familia de personaje la limita lor absolută – rămâneți pe fază pentru a vedea cum se termină povestea”. 

The Witcher – actoryy citesc scenariul pentru sezonul 4 (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton