Homepage  / Vedete străine

Imagini cu Jennifer Lawrence însărcinată. A strălucit pe covorul roșu, la premiera filmului „Don’t Look Up”

Imagini cu Jennifer Lawrence însărcinată. A strălucit pe covorul roșu, la premiera filmului „Don’t Look Up”
10

de Roxana Mirea,

Imagini cu Jennifer Lawrence însărcinată. Jennifer Lawrence a revenit în lumina reflectoarelor și a strălucit pe covorul roșu, la premiera filmului „Nu priviţi în sus/ Don’t Look Up”, eveniment care a avut loc duminică, 5 decembrie, la New York. Pentru ca această apariție să fie memorabilă, actrița arată mai bine ca niciodată, fiind însărcinată cu primul ei copil.

Jennifer Lawrence, imagini însărcinată de pe covorul roșu

Jennifer Lawrence a strălucit la propriu pe covorul roșu de la premiera filmului „Nu priviţi în sus/ Don’t Look Up”, unde joacă alături de Leonardo DiCaprio. Evenimentul a avut loc pe 5 decembrie, iar actrița a atras toate privirile, având în vedere că ea a cam renunțat în ultimul timp la aparițiile publice. Jennifer Lawrence a vorbit despre revenirea ei pe covorul roșu, descriind-o ca pe o experiență trăită „în afara trupului”.

Mă simt ca și cum n-aș fi cu adevărat aici, dacă asta are sens. Nu procesez”, a mai adăugat ea pentru E!.

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă primul lor copil, iar actrița a publicat primele imagini cu burtica de graviduță, de pe covorul roșu.

Viitoarea mamă, care a pozat și alături de Leonardo DiCaprio, s-a îmbrăcat într-o rochie strălucitoare marca Dior. Și-a completat look-ul cu bijuterii Tiffany & Co. și și-a purtat părul prins la spate.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney și-au început relația în iunie 2018 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019. Cei doi sunt în culmea fericirii în așteptarea primului copil. Recent, actrița a declarat pentru Vanity Fair că speră să poată proteja cât mai mult posibil „intimitatea” copilului ei.

„Dacă aș fi fost la o petrecere și cineva mi-ar fi spus: „O, Doamne, ești însărcinată”, n-aș fi fost ceva d egenul: „Nu pot vorbi despre asta. Pleacă de lângă mine”, dar fiecare instinct din corpul meu vrea să le protejeze intimitatea pentru tot restul vieții, atât cât pot eu”, a spus ea.

Don’t Look Up Premiere – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Despre ce este vorba în „Don’t Look Up”

„Don’t Look Up” este scris şi regizat de Adam McKay (premiat cu Oscar pentru „The Big Short”). Din distribuţie mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis şi Tomer Sisley, Cate Blanchett şi Meryl Streep. Filmul va fi disponibil pe Netflix începând cu 24 decembrie.

Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Dibiasky și Randall pornesc într-un turneu media pentru a avertiza publicul că un meteorit va distruge Pământul în doar șase luni.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton