Homepage  / Vedete româneşti

Imagini cu Andrei și Cristina Rotaru de la nunta lor. De ce concurenții de la Insula iubirii 2024 au fost la un pas de a anula totul

Imagini cu Andrei și Cristina Rotaru de la nunta lor. De ce concurenții de la Insula iubirii 2024 au fost la un pas de a anula totul
21

de Roxana Mirea,

Cristina și Andrei Rotaru participă acum la „Insula iubirii”, sezonul 8, însă nu sunt străini de camerele de filmat. Cei doi s-au cunoscut acum 10 ani, la „Mireasă pentru fiul meu”, însă cununia religioasă au făcut-o tot la televizor, în cadrul emisiunii „Nuntă cu scântei”. Iată cum arătau Cristina și Andrei Rotaru în ziua nunții lor. 

Imagini cu Cristina și Andrei Rotaru de la nunta lor 

Cristina și Andrei Rotaru, poate cel mai controversat cuplu de la Insula iubirii, sezonul 8, sunt căsătoriți de 10 ani. Cei doi au făcut cununia civilă la „Mireasă pentru fiul meu”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, acolo unde s-au și cunoscut, în 2014. Apoi, în 2017, cei doi au revenit pe micile ecrane, când au participat la „Nuntă cu scântei”, emisiune în cadrul căreia s-au căsătorit religios. 

Cristina și Andrei Rotaru au lăsat totul în mâna soacrelor, după cum spunea regulamentul emisiunii. Ele au făcut toate alegerile, de la ținutele mirilor, biserică, restaurant, decor și până la verighete, potrivit divahair.ro. 

Verighetele trebuie să fie foarte late și foarte excentrice, cum v-am obișnuit. La fel ca rochia de mireasă, coroana și toate celelalte dorințe ale mele. Deci să fie lată și cu pietre, deși știu că soțul meu și-o dorește din aur alb, eu mi-o doresc din aur galben. Trebuie să cădem la un numitor comun. Să vedem cum facem”, spunea Cristina Rotaru cu câteva zile înainte de nuntă. 

Modelul de verighetă arată într-un fel, într-un mare fel. Îmi doresc să fie din aur alb, foarte extravagant, foarte sclipitor și să fie un model unic, pe care nu l-am mai văzut la nimeni”, a completat- o soțul ei. 

Imagini cu Cristina și Andrei Rotaru de la nunta lor  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Andrei și Cristina, de la Insula iubirii 2024, la un pas de a anula nunta 

Totuși, faptul că au lăsat organizarea nunții în mâinile mamelor lor a dus la discuții și momente tensionate. Ba chiar Cristina și Andrei Rotaru au fost la un pas de a anula nunta  

Nu mai am nimic de zis, a rămas că nunta este în mâinile ei. Ea are ultimul cuvânt de spus. Eu degeaba îmi dau cu părerea. Simt că trăiesc cel mai negru coșmar al vieții mele! Sunt într-o situație critică. Cea mai urâtă situație din viața mea! Mai este o zi până la nuntă și eu nu știu dacă o voi face și-mi voi onora promisiunile?”, spunea cu dezamăgire Cristina Rotaru, după ce a văzut că mama ei nu i-a organizat tocmai nunta visurilor. 

Nu mă interesează de nunta. Nu va fi nicio nuntă! Va fi doar o petrecere în cel mai rău caz”, spunea el în 2017. 

Ei bine, Cristina și Andrei au revenit la sentimente mai bune și au decis să meargă cu nunta înainte. Au avut o nuntă extravagantă, iar Cristina a avut o rochie excentrică, formată din mai multe piese. Petrecerea a fost una pe cinste, iar una dintre persoanele care au întreținut atmosfera a fost Maria Constantin. 

Acum, la 7 ani de la nuntă, Andrei și Cristina participă la „Insula iubirii”, iar mariajul lor atârnă de un fir de ață. Andrei s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar Cristina a suferit enorm în momentul în care a văzut imaginile compromițătoare.  

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton