Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție din copilăria lui Cosmin Vijeu. Cu ce mari artiști are poze vedeta de la „Asia Express”. Aurelian Temișan: „Are cu ce se mândri”

Imagini de colecție din copilăria lui Cosmin Vijeu. Cu ce mari artiști are poze vedeta de la „Asia Express”. Aurelian Temișan: „Are cu ce se mândri”
17

de Roxana Mirea,

Aurelian Temișan a surprins fanii cu o serie de fotografii inedite din copilăria lui Cosmin Vijeu, în care tânărul actor apare alături de mari personalități ale scenei românești. „Cosmin și... prietenii lui”, a scris Aurelian Temișan în dreptul imaginilor de colecție. În prezent, fanii îl pot vedea pe Cosmin Vijeu la Asia Express, unde face echipă cu Adi Nartea.  

Imagini de colecție cu Cosmin Vijeu 

Cosmin Vijeu este un actor român cunoscut, care a devenit recent și concurent în reality show-ul Asia Express, sezonul 2024, alături de Adi Nartea. Deși este la începutul carierei sale, el are legături notabile în lumea teatrului, fiind nepotul actriței Monica Davidescu. Vijeu a crescut în mediul artistic și a fost expus la teatru încă din copilărie. 

Cosmin Vîjeu adoră imprivizațiile, aventurile, iar în „Asia Express”, show-ul difuzat la Antena 1, a avut parte din plin. A acceptat fără să stea pe gânduri propunerea lui Adi Nartea de a face echipă împreună, mai ales că cei doi sunt și colegi de scenă, în piesa „O noapte furtunoasă”. 

Asia-Express-Adi-Nartea-si-Cosmin-Vijeu-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Legându-i și o relație de rudenie, Aurelian Temișan a căutat în cutia cu amintiri și a găsit o serie de imagini cu Cosmin, de pe vremea în care acesta era doar un copil. Imaginile au o încărcătură emoțională aparte, prezentându-l pe copilul Cosmin Vijeu alături de mari actori români. „Cosmin și… prietenii lui”, a scris Aurelian Temișan în dreptul imaginilor.

Aurelian temișan a publicat aceleași imagini și pe Facebook, alături de un mesaj mai amplu și mai emoționant. „Revăzând aceste poze, mi-am reamintit de unde, deși nu părea cel mai fericit băiat atunci când făcea poze cu diverși mari artiști ai României, de unde i-a inoculat Monica „microbul” actoriei.
L-am avut cu noi la mare, an de an, de când era mic și a văzut zeci, sute de spectacole, de muzica sau de teatru. Are cu ce se mândri, iar acum, pe lângă spectacolele în care joacă („Eu te cred, da’… tu mă minți”, „O noapte furtunoasă”, „Sistemul perfect” și în curând „Visul unei nopți de vară”), e și într-un show de televiziune foarte urmărit… Asia Express.
Bravo, Cosmin, nu te lăsa!”
, a scris el.

„De mic alături de Monica Davidescu și Aurelian Temișan! Vă mulțumesc pentru aceste super – poze!” a fost răspunsul lui Cosmin Vijeu.

În respectivele fotografii, Cosmin apare alături de Radu Beligan, Marin Moraru, Stela Popescu, Gheorghe Dinică, Romică Țociu, Cornel Palade, Monica Davidescu, Jean Constantin, Aurelian Temișan și Doru Octavian Dumitru. De asemenea, în poze îi mai vedem pe Gabriel Dorobanțu, Maria Dragomiroiu, Sanda Ladoși și Ștefan Hrușcă. 

Imagini de colecție cu Cosmin Vijeu  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 17

Cosmin Vijeu, relație specială cu Florin Zamfirescu 

Cosmin Vijeu a fost introdus în fascinanta lume a teatrului încă de la vârsta de 5 ani, când mătușa sa, Monica Davidescu, l-a dus cu ea la mare. Această vacanță memorabilă i-a oferit ocazia să vizioneze piesa „Take, lanke şi Cadîr”. 

Pe parcursul studiilor universitare, s-a conturat o relație specială între tânărul actor aspirant și veteranul Florin Zamfirescu. Cei doi s-au întâlnit inițial în calitate de profesor și student, iar ulterior au devenit colegi de scenă. Florin Zamfirescu i-a devenit mentor, contribuind semnificativ la dezvoltarea carierei lui Cosmin Vijeu. 

„În afara faptului că am furat, am învățat, am înțeles și mi s-a explicat această meserie de la Monica Davidescu și Aurelian Temişan, un pilon de bază în formarea mea ca actor este domnul profesor Florin Zamfirescu. 

L-am întâlnit pentru prima dată în prima probă a admiterii, iar 3 ani mai târziu m-a distribuit în spectacolul său numit „Căsătorie în 3”, o comedie pe care am jucat-o în toată ţara. Este o onoare să joc pe scenă cu acest mare actor al teatrului românesc. Domnul profesor Florin Zamfirescu îmi este precum un tată, mă sfătuiește nu numai în scenă, ci și în viața personală și îi sunt recunoscător”, a declarat Cosmin Vijeu, potrivit wowbiz.ro.  

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton