Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Smiley, Josephine, este cea mai mare fană a artistului. Clipul adorabil în care micuța cântă o melodie celebră a tatălui său

Fiica lui Smiley, Josephine, este cea mai mare fană a artistului. Clipul adorabil în care micuța cântă o melodie celebră a tatălui său
11

de Cristina Țapu,

Smiley are toate motivele să fie mândru. Fiica sa, Josephine, în vârstă de doi ani îi calcă pe urme și a moștenit pasiunea pentru muzică, Artistul a distribuit un clip video adorabil în care Josephine cânta una dintre melodiile sale.

Josephine a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, Smiley

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley își urmează deja părinții celebri pe calea artei. La doar 2 ani, Josephine cunoaște deja melodiile artistului și le interpretează cu pasiune, aducând bucurie în inimile părinților săi. Smiley a surprins un astfel de moment și l-a distribuit pe rețelele sociale. Ca de obicei, videoclipul a adunat rapid numeroase reacții din partea fanilor.

De câteva săptămâni, Gina Pistol, Smiley și fiica lor se află în SUA, unde artistul lucrează la noi piese muzicale. Așa cum și-au obișnuit deja fanii, cei doi părinți îi țin la curent pe internauți cu fiecare detaliu al experienței lor americane. În cel mai recent daily vlog publicat de Smiley, apare și micuța lor fiică.

Smiley a făcut fanilor un rezumat al zilei sale și a distribuit un clip video în care Josephine cânta versurile unei melodii a artistului. Așa cum era de așteptat, imaginile au fost apreciate de mii de fani, iar mulți dintre ai au fost înduioșați de vocea micuței.

Motivul pentru care Gina și Smiley nu doresc să arate chipul fiicei lor

O întrebare frecvent adresată celor doi este de ce nu dezvăluie chipul fiicei lor, Josephine, așa cum au ales să facă mai multe vedete din țară. Gina Pistol a explicat că nu dorește să judece pe nimeni, dar ea și Smiley au decis să nu facă acest pas în prezent, preferând să lase la latitudinea fiicei lor decizia de a se expune sau nu publicului.

Smiley și Gina PistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În plus, Josephine este încă foarte mică, iar Gina Pistol nu dorește să o supună unei presiuni în plus, mai ales când știe că energia pe care o transmit unii oameni nu este întotdeauna benefică.

„Este încă un suflet foarte tânăr. Nu știu câți oameni vor înțelege – nu vreau să o expun la această energie pe care o simți… Gândurile oamenilor care vin spre o poză sunt foarte diferite.

De ce să fac asta? Să-mi validez copilul, să primesc like-uri? Poate ea nu-și va dori asta.

Eu simt asta de când am început relația cu Andrei, ne luptăm cu tot felul de energii mai puțin bune, simțim asta. Așa simțim noi că o protejăm pe ea”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Mai mult decât atât, Gina Pistol a dezvăluit că ia în calcul ca ea și Smiley, alături de Josephine, să meargă la un psiholog pentru a putea înțelege mai bine modul în care o pot introduce pe fiica lor în lumea mondenă fără a o expune în mod inutil. Gina își dorește ca Josephine să aibă o copilărie normală și să nu ajungă să aibă o atitudine de superioritate cauzată de statutul pe care ea și Smiley îl au în societate.

Sursă foto: Instagram Smiley – Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton