Homepage  / Vedete străine

Imagine rară cu fiica cea mică a lui Beyonce. Detaliul din vestimentația micuței observat de fani

Imagine rară cu fiica cea mică a lui Beyonce. Detaliul din vestimentația micuței observat de fani

de Redactia Tvmania

Beyoncé a susținut, duminică, un concert în New Jersey, SUA, iar în public s-a aflat și Madonna cu fetele ei mai mici. La finalul show-ului, cele două artiste s-au întâlnit în backstage pentru că fetele reginei pop au vrut să se fotografieze cu soția lui Jay-Z, iar la poză s-a băgat și Rumi, fiica cea mică a lui Beyonce.

Superba cântăreață se află în plin turneu, Renaissance World Tour, iar duminică a susținut un concert pe stadionul MetLife din East Rutherford. În public au fost o mulțime de vedete, printre care și Madonna cu fiicele ei adoptate, Mercy James (17 ani) și gemenele de 10 ani, Stella și Estere. După spectacol ele au mers să o salute pe Beyonce în backstage și chiar au făcut o poză împreună. În imagine apare și Rumi Carter, fiica cea mică a lui Queen B, care și-a însoțit mama la concert și a așteptat-o cuminte în culise.

Rumi apare în poză cu fetele Madonnei

Madonna a publicat apoi imaginea pe Instastory alături de mesajul: „Mulțumim, Queen B, pentru show-ul tău magnific. Fetele mele au fost extrem de încântate. Te iubim”.

Imaginile cu copiii lui Beyonce și ai lui Jay-Z sunt extrem de rare, de aceea poza Madonnei s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare, fanii fiind încântați să o vadă pe micuța, în vârstă de șase ani. Mai mult, un detaliu a atras atenția tuturor, faptul că Rumi are în picioare o pereche de teniși, marca Dior, în valoare de 1.200 de dolari.

De când au venit pe lume, gemenii Rumi și Sir au fost ținuți departe de lumina reflectoarelor și sunt rar văzuți public. Blue Ivy, fiica lor cea mare, a fost mai mult în centrul atenției, pentru că a avut mai multe apariții ca una dintre dansatorii din turneul mondial Renaissance.

Rumi a participat la câteva concerte, inclusiv la concertul lui Beyoncé de la Paris, unde a fost văzută încurajându-și mama și ținând un pancartă. Cu părinți așa bogați ca Beyonce și Jay Z, nu este de mirare că Blue Ivy și gemenii au stilist personal, care se ocupă de toate ținutele lor. De-a lungul aniilor și Blue a fost văzută în ținute semnate de mari designeri de modă și cu accesorii extrem de scumpe, cum ar fi o geantă Louis Vuitton în valoare de 1.230 lire sterline sau un plic Valentino în valoare de 1.765 lire sterline.

Sir şi Rumi Carter s-au născut în luna iunie, 2017, în urmă unei operaţii de cezariană. Beyonce a ţinut multe luni sarcina secretă, aşa cum s-a întâmplat şi în 2012, atunci când era însărcinată cu Blue Ivy, acum în vârstă de 11 ani.

Foto: Profimedia/Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton