Homepage  / Vedete româneşti

Imagine adorabilă cu fiul lui Theo Rose. Sasha are șase luni, dar este deja un mic explorator

Imagine adorabilă cu fiul lui Theo Rose. Sasha are șase luni, dar este deja un mic explorator
10

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de un an, iar viața lor a devenit mai frumoasă de când pe lume a sosit fiul lor, Sasha. Bebelușul are șase luni și crește de la o zi la alta, cea mai recentă imagine distribuită de Theo Rose demonstrând acest lucru.

Cât de mult a crescut fiul lui Theo Rose

Theo Rose poate afirma că se simte pe deplin împlinită în toate aspectele vieții ei. Cu o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, și o carieră de succes în industria muzicală, artista se bucură de realizări pe toate planurile. Mândră de băiețelul ei, micuțul Sasha Ioan, Theo Rose a împărtășit recent o imagine absolut adorabilă cu micuțul de șase luni.

theo roseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În imaginea distribuită de Theo Rose pe pagina personală de Instagram, Sasha Ioan încearcă să se ridice și să-și mențină echilibrul. Desigur, având doar șase luni, acest lucru este încă imposibil pentru el, însă imaginea surprinsă de artistă este una care, cu siguranță, i-a înduioșat pe toți fani artistei.

Theo Rose muncește din greu, dar este plătită pe măsura eforturilor depuse

Theo Rose a devenit mama unui băiețel pe nume Sasha, pe 14 iunie. De atunci viața i s-a schimbat radical, iar Theo a fost nevoită să învețe cum poate îmbina sfera profesională cu cea personală.

Theo Rose are un program încărcat. Este nevoită să-și împartă timpul între filmările pentru emisiunea „Vocea României” și concertele pe care le susține peste tot în țară. După nașterea lui Sasha, vedeta a revenit rapid la forma fizică pe care o avea înainte și nu a stat mult timp departe de scenă.

Conform celor de la Cancan, Theo Rose cere aproximativ 6.500 de euro pentru un concert de doar 60 de minute. Prețul poate ajunge, însă, și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex. Așadar, Theo muncește din greu, dar și recompensa pe care o primește este una pe măsură dacă ne gândim că există oameni care nu câștigă atât de mulți bani nici măcar în două sau trei luni de muncă asiduă.

Ce diferență de vârstă există între Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și-a găsit liniștea și fericirea în relația ei cu Anghel Damian, regizorul și scenaristul celebrului serial „Clanul” de la Pro TV. Cei doi au devenit și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste pare să fie descrisă din filele unui roman de dragoste. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și sufletul pereche pe care îl căuta.

Însă, puțini cunosc ce diferență de vârstă există între Theo Rose și Anghel Damian. La 26 de ani, artista formează un cuplu alături de regizorul în vârstă de 32 de ani, așadar diferența de vârstă dintre ei este de șase ani.

Motivul pentru care Theo Rose nu vrea să distribuie imagini cu chipul lui Sasha

Deși are o agendă încărcată, Theo găsește întotdeauna timpul necesar pentru a petrece momente cu fiul său. Întrebată care este motivul pentru care a ales să nu distribuie imagini în care fața copilului să se poată vedea, artista a oferit un răspuns cât se poate de clar.

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mărturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton