; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Makeup revolution

Iluminator: dosar detaliat de frumusețe

27 January 2021

În doar câțiva ani, iluminatorul a devenit un produs must-have, dar nu toată lumea știe cum să-l folosească. După citirea acestui articol, te vei ilumina' și tu cum să utilizezi corect acest produs.

Highlighter-ul este un produs cosmetic, al cărui scop principal este „atragerea' razelor de lumină și reflectarea acestora, creând iluzia pielii iluminate din interior. Iluminatorul adaugă strălucire pielii, lăsând-o mai proaspătă și mai relaxată și, de asemenea, permite conturarea feței.

Regula de bază a conturării este următoarea: tot ce trebuie ascuns este întunecat, tot ceea ce doriți să subliniați este evidențiat. Pentru acesta din urmă este nevoie de un iluminator: este folosit pentru a evidenția zonele feței pe care doriți să le accentuați, precum și pentru a distrage atenția din zonele cu probleme.

În plus, iluminatorul ajută la ascunderea ridurilor, îmbunătățirea texturii pielii și conferirea unei culori sănătoase.

Datorită iluminatorului, puteți mări vizual ochii și le puteți oferi mai multă expresivitate, subliniați linia sprâncenelor, reduceți vizual nasul și adăugați volum buzelor. Brandul Makeup Revolution are o mulțime de produse de iluminat, cu diferite texturi și nuanțe.

Cum se folosește un highlighter?

Un marcator este un instrument care ar trebui să țină cont de multe nuanțe. Textura, nuanța, metoda de aplicare – toți acești factori contează, așa că ar trebui să vorbiți despre fiecare etapă mai detaliat.

Unde aplicăm iluminatorul?

Există șase zone principale unde poate fi aplicat. Alegerea uneia sau a altei zone depinde de obiectivul pe care îl urmăriți.

  1. Ochi

Pentru a vă mări vizual ochii și a le oferi strălucire, aplicați produsul în direcția colțurilor interioare (o puteți face direct cu degetul), apoi estompați. De asemenea, puteți crea smokey eyes strălucitor.

  1. Pomeți

Pentru un aspect mai proaspăt, aplicați iluminatorul pe cele mai înalte puncte ale pomeților. Acest lucru va crea o strălucire frumoasă care va fi vizibilă atunci când întoarceți capul și, de asemenea, vă va ajuta să vă faceți fața mai proeminentă. Aplicați cu degetele sau cu ajutorul pensulei.

  1. Frunte

Dacă doriți să adăugați prospețime feței, aplicați iluminatorul pe frunte, în zona dintre sprâncene. Cu toate acestea, dacă aveți pielea grasă, cel mai bine este să nu folosiți acest truc.

  1. Nas

Cu ajutorul unui iluminator, puteți scurta vizual nasul și îl puteți subțire. Pentru a-l face mai subțire, măturați marcatorul de pe puntea nasului până la vârf (dar nu trebuie să atingeți vârful în sine).

  1. Zona din jurul sprâncenelor

Dacă doriți să ridicați vizual linia sprâncenelor, aplicați iluminator de-a lungul liniei superioare și adăugați, de asemenea, puțin produs sub sprânceană. Această acțiune vă va ajuta, de asemenea, să vă deschideți ochii și mai mult vizual. Pentru zi, alegeți produse cu o structură mată, iar pentru seară – cu sclipici sau strălucire.

  1. Buze

Cu ajutorul unui highlighter, puteți adăuga cu ușurință volum buzelor. Aplicați pe gropița de deasupra buzei superioare și în centru sub buza inferioară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare