Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu, o nouă fotografie alături de viitorul soț. Cei doi îndrăgostiți au stabilit deja data nunții

Ilona Brezoianu, o nouă fotografie alături de viitorul soț. Cei doi îndrăgostiți au stabilit deja data nunții
14

de Cristina Țapu,

Ilona Brezoianu se pregătește pentru ziua nunții. Câștigătoarea sezonului 20 al emisiunii Te cunosc de undeva! a împărtășit o nouă fotografie în care se află în brațele viitorului ei soț. Fericirea i se citește pe chip.

Ilona Brezoianu a stabilit data nunții

Ilona Brezoianu a confirmat că ea și Andrei au completat formalitățile pentru căsătorie. Ceremonia lor va avea loc pe 20 iulie 2024, iar Florin Ristei va fi prezent pentru a cânta la eveniment, după cum el însuși a declarat.

Ilona Brezoianu nu obișnuiește să posteze adesea fotografii cu Andrei, dar recent a făcut-o, prezentând o imagine în care cei doi apar într-o ipostază plină de tandrețe. În cadrul respectiv, Ilona și Andrei se sărută, ambii având pe cap cască de motociclist.

ilonaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În emisiunea specială „Super Neatza” din 19 mai 2024, Ilona Brezoianu le-a pregătit o surpriză de proporții colegilor săi de la matinal. Prezentatoarea a cedat tentației și le-a arătat celor prezenți în platou la acea vreme imagini cu rochia ei de mireasă. Momentul a fost transmis în direct, iar reacțiile celor din jur au fost delicioase.

În timp ce va păstra secretul piesei vestimentare pentru fani până în ziua nunții, ea a dorit să afle părerea fashion editorului Ellida Toma. Astfel, telespectatorii au avut privilegiul de a obține câteva detalii, în premieră, despre cum va fi rochia de mireasă a Ilonei.

Cu ce se ocupă iubitul Ilonei

„Îmi place foarte mult. Și ți se potrivește. Este exact pe stilul tău. Te văd cu rochia asta. O să fie o mireasă din toate punctele de vedere. Pentru că se simte bine, dar și arată minunat. Și-a ales o rochie care se potrivește perfect stilului ei”, a declarat Ellida Toma.

Ilona Brezoianu este discretă atunci când vine vorba despre viața personală și evită să se afișeze public alături de bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze. Actrița formează un cuplu alături de un bărbat care nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor, dar care o susține complet în demersurile sale artistice. 

Iubitul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

Sursă foto: Instagram Ilona Brezoianu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton