Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu și iubitul ei s-au căsătorit civil! Primele imagini. „Îmi pierdusem speranța pentru ea”

Ilona Brezoianu și iubitul ei s-au căsătorit civil! Primele imagini. „Îmi pierdusem speranța pentru ea”
7

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit civil! Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 22 iunie 2024, iar actrița a publicat și primele imagini. Mirii au arătat superb în ziua în care au spus marele „DA” în fața ofițerului Stării Civile și a invitaților.  

Ilona Brezoianu și iubitul ei s-au căsătorit civil 

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit civil, sâmbătă, 22 iunie 2024, la Primăria Sectorului 4 din București. Actrița a îmbrăcat o rochiță superbă, albă, cu mânecă lungă, însă în picioare nu a avut sandale sau pantofi. În ton cu personalitatea sa, Ilona a încălțat o pereche de teniși. De asemenea, Andrei a îmbrăcat și el haine lejere, de vară. 

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat apropiații lor. Printre cei prezenți s-au numărat și Cuza și Emi, colegii actriței de la Antena 1. „S-a întâmplat, îmi pierdusem speranța pentru ea, sincer, dar se pare că o iubește Dumnezeu! Casă de piatră, dragilor!”, a scris Cuza, pe Instagram. 

În plus, și Ilona Brezoianu a publicat o serie de imagini de la cununia civilă. „Cam ăsta a fost vibe-ul zilei de azi… Mulțumim celor care au fost lângă noi, mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis”, a scris actrița. 

lona Brezoianu și iubitul ei s-au căsătorit civil (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine a lipsit de la cununia civilă a Ilonei Brezoianu 

Ilona Brezoianu și soțul ei i-au avut alături de ei, în ziua în care s-au căsătorit civil, pe cei mai buni prieteni ai lor. Totuși, internauții au sesizat imediat cine au fost marii absenți. Este vorba despre Florin Ristei și Mihai Bendeac.  

După cununia civilă, Ilona a fost prezentă în platoul emisiunii „Super Neatza”, iar Florin Ristei a punctat acest detaliu. „Tu ai văzut oamenii în comentarii? Primul lucru, înainte să îți ureze lumea de bine, una a întrebat „dar prietenii tăi Bendeac și Ristei unde sunt? De ce nu au venit?””, i-a spus Florin Ristei prietenei sale. 

Trecând peste acest aspect, Ilona Brezoianu și soțul ei se pregătesc de nuntă. Ceremonia religioasă va avea loc pe 20 iulie 2024, iar Florin Ristei va fi prezent pentru a cânta la eveniment, după cum el însuși a declarat. 

Cine este soțul Ilonei Brezoianu

Soțul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

Invitată la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, actrița a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a subliniat că este îndrăgostită până peste cap.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită” povestea aceasta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton