Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu, schimbare de look înainte de nuntă. Actrița este gata să îmbrace rochia de mireasă

Ilona Brezoianu, schimbare de look înainte de nuntă. Actrița este gata să îmbrace rochia de mireasă
11

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu este gata să îmbrace rochia de mireasă.  Actrița se căsătorește religios, sâmbătă, 20 iulie, cu alesul inimii ei, Andrei Lucian Alexandru. Așadar, Ilona și-a făcut o schimbare de look înainte de nuntă. Iată cum arată acum.  

Ilona Brezoianu, schimbare de look înainte de nuntă 

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit civil, sâmbătă, 22 iunie 2024, la Primăria Sectorului 4 din București. Acum, cei doi urmează să se căsătorească religios, iar marele eveniment are loc mâine, 20 iulie. 

Actrița este gata să îmbrace rochia de mireasă, motiv pentru care a avut grijă să arate perfect în ziua cea mare. „Sunt în renovare înainte de nuntă”, a scris Ilona Brezoianu în dreptul unor imagini realizate la salon. Actrița a primit masaj facial, apoi a mers la bunul ei prieten Capet care i-a vopsit părul. 

Ilona Brezoianu și Capet au publicat un videoclip amuzant pe rețelele sociale, unde se observă noul look al actriței. 

Te pregătesc de nuntă! Nu te măriți? Hai că a ieșit ceva! Ce să zic? Te-am făcut mireasă! Să vedeți că nu e perucă! Foarte frumosă, poți să te duci la nuntă”, a spus hairstylistul, potrivit a1.ro. 

„Mamă, dar frumos e!”, a spus Ilona Brezianu, încântată de nuanța părului. 

Pe de altă parte, Ilona Brezoianu a renunțat la tradiția furatului miresei. „Este ceva care oprește nunta pentru ceva ce n-are niciun sens. Un cringe suprem”, a spus actrița. 

Ilona Brezoianu, schimbare de look înainte de nuntă  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cine este soțul Ilonei Brezoianu

Soțul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

Invitată la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, actrița a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a subliniat că este îndrăgostită până peste cap.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită” povestea aceasta.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton