Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu, noi imagini din culisele nunții sale ieșite din comun. Cum au arătat decorul și bufetul

Ilona Brezoianu, noi imagini din culisele nunții sale ieșite din comun. Cum au arătat decorul și bufetul
15

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu a publicat noi imagini superbe de la nunta ei. Actrița și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat mai multe persoane publice. 

Ilona Brezoianu, noi imagini superbe de la nunta ei 

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024. Evenimentul a avut loc în Prahova, într-o locație specială, cu piscină, iar cel care s-a ocupat de organizarea nunții a fost Răzvan Babană, fost concurent la „Chefi la cuțite”. Decorul a fost unul spectaculos, iar lămâile au făcut parte din peisaj.  

Ilona a arătat fabulos în ziua nunții. A abordat un look natural, a îmbrăcat o rochie de mireasă cu detalii superbe, iar în picioare nu a avut sandale sau pantofi cu toc, ci teneși. Acum, actrița a revenit în mediul online cu noi imagini de la nunta ei.  

Ilona Brezoianu, noi imagini superbe de la nunta ei  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cine au fost incitații de la nunta Ilonei Brezoianu 

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat și mai multe persoane publice, prieteni de-ai actriței. Florin Ristei a și cântat la nuntă, iar la un moment dat a fost acompaniat chiar de către mireasă. Printre invitații, s-au mai numărat și Lia Bugnar, Marius Manole, stilistul Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, Nicolai Tand, Diana Munteanu, Jo și Radu Bucălae.  

Ilona Brezoianu, noi imagini superbe de la nunta ei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 15

N-am voce, mă doare tot corpul.. și abia aștept să vă arăt mai multe.. A fost minunat. Revin și cu o postare mai amănunțită pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis…”, a scris Ilona Brezoianu pe Instagram, la scrut timp după nuntă. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton