Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu, imagine rară cu sora ei. Cum arată Alina. „Ființa asta superbă”

Ilona Brezoianu, imagine rară cu sora ei. Cum arată Alina. „Ființa asta superbă”
14

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu este cunoscută publicului larg, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Totuși, puțini sunt cei care știu cum arată sora ei. Alina este cu 10 ani mai mare decât Ilona, însă vârsta de 44 de ani este doar un număr pentru ea. Iată cât de frumoasă este sora Ilonei Brezoianu.  

Cum arată sora actriței Ilona Brezoianu 

Ilona Brezoianu s-a lăudat cu sora ei, pe contul personal de Instagram. Alina este cu 10 ani mai mare decât îndrăgita actriță și nu se cunosc multe detalii despre ea. Ilona este foarte discretă atunci când vine vorba despre familia ei. Totuși, marți, 10 septembrie 2024, Alina a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, iar Ilona i-a transmis un mesaj plin de iubire, în stilul ei caracteristic.  

Ilona Brezoianu le-a arătat fanilor ei cât de frumoasă este sora sa și a ținut să precizeze faptul că Alina nu are botox, în cazul în care cineva ar fi simțit nevoia să comenteze pe seama acestui subiect.  

Ființa asta superbă e sora mea și azi face 44 de ani! Scuze că am zis vârsta, nu se face, dar ești top! La mulți ani, cap! Și nu are botox, atât”, a scris Ilona Brezoianu pe Instagram.  

Cum arată sora actriței Ilona Brezoianu  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cât a costat rochia de mireasă pe care a purtat-o Ilona Brezoianu 

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024. Evenimentul a avut loc în Prahova, într-o locație specială, cu piscină, iar cel care s-a ocupat de organizarea nunții a fost Răzvan Babană, fost concurent la „Chefi la cuțite”. Decorul a fost unul spectaculos, iar lămâile au făcut parte din peisaj.   

Ilona a arătat fabulos în ziua nunții. A abordat un look natural, a îmbrăcat o rochie de mireasă cu detalii superbe, iar în picioare nu a avut sandale sau pantofi cu toc, ci teneși. De obicei, miresele investesc destul de mult în rochia de mireasă, însă nu acesta este cazul Ilonei Brezoianu.  

ilona-brezoianu-nunta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Conform site-ului brandului care s-a ocupat de realizarea rochiei, aceasta a avut un preț de aproximativ 1.500 de lei, un cost relativ mic comparativ cu modelele pe care și le aleg miresele în ziua de azi, potrivit wowbiz.ro. 

N-am voce, mă doare tot corpul.. și abia aștept să vă arăt mai multe.. A fost minunat. Revin și cu o postare mai amănunțită pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis…”, a scris Ilona Brezoianu pe Instagram, la scrut timp după nuntă.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton