Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu, primele declarații despre cununia civilă. Câți invitați vor avea la nuntă. „O să facem și petrecerea”

Ilona Brezoianu, primele declarații despre cununia civilă. Câți invitați vor avea la nuntă. „O să facem și petrecerea”
7

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu a făcut primele declarații despre cununia civilă. Actrița și Andrei Lucian Alexandru s-au căsătorit civil, sâmbătă, 22 iunie 2024, la Primăria Sectorului 4 din București. Evenimentul a fost unul restrâns, motiv pentru care nu a fost greu de organizat, spune actrița. Iată ce a declarat ea și despre petrecerea de nuntă. 

Ilona Brezoianu, primele declarații după cununia civilă 

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit civil, sâmbătă, 22 iunie 2024, la Primăria Sectorului 4 din București. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat apropiații lor. Printre cei prezenți s-au numărat și Cuza și Emi, colegii actriței de la Antena 1. Ilona Brezoianu a declarat că și-au dorit ca evenimentul să fie restrâns, așa că organizarea nu a fost o bătaie de cap prea mare. 

„Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot.(…) Am stabilit din timp, cam de o lună am pus ceremonia asta pentru că nu poți să stabilești spontan. 

Când am stabilit data, a fost acum o lună, ca să găsim un loc care să ne avantajeze. Erau toate programările de dimineață și noi am vrut un pic mai târziu, și atunci nu a fost așa ceva nu știu planificat cu mult timp înainte. Aveam de gând să facem asta, dar nu știam exact când”, a declarat Ilona Brezoianu la Știrile Antena Stars, potrivit Spynews. 

De asemenea, actrița a spus că vor face și petrecerea de nuntă, care va fi tot într-un cadru restrâns, cu 50 de invitați.  

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane, iar la petrecere vom avea 50”, a mai declarat actrița.  

lona Brezoianu și iubitul ei s-au căsătorit civil (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este soțul Ilonei Brezoianu

Soțul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

Invitată la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, actrița a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a subliniat că este îndrăgostită până peste cap.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită” povestea aceasta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton