Homepage  / Vedete româneşti

Ilona Brezoianu și Andrei au stabilit data cununiei civile. Emi i-a dat de gol

Ilona Brezoianu și Andrei au stabilit data cununiei civile. Emi i-a dat de gol
14

de Cristina Țapu,

Ilona Brezoianu este copleșită de emoții pentru că mai sunt doar câteva zile până când ea și iubitul său își vor uni destinele în fața ofițerului de Stare Civilă. Iată când va avea loc cununia!

Ilona Brezoianu și Andrei au stabilit data cununiei civile

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care urmează să fie oficializată în curând. La început, vedeta a preferat să își păstreze relația departe de ochii curioșilor, însă după cererea în căsătorie, nu și-a mai putut ascunde fericirea. Ilona și Andrei au început să apară tot mai des împreună și acum sunt în pline pregătiri pentru nuntă.

Ilona Brezoianu a confirmat că ea și Andrei au completat formalitățile pentru căsătorie. Ceremonia religioasă va avea loc pe 20 iulie 2024, iar Florin Ristei va fi prezent pentru a cânta la eveniment, după cum el însuși a declarat.

Ilona Brezoianu, despre „Te cunosc de undeva”, sezonul 20 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Săptămâna trecută, Ilona a anunțat pe contul ei de Instagram că, împreună cu logodnicul ei, au depus actele necesare pentru Starea Civilă. Conform legii, căsătoria se încheie între a 11-a și a 14-a zi de la înregistrarea declarației de căsătorie, astfel încât cununia civilă a Ilonei Brezoianu va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni, în weekend-ul care urmează. Acum, confirmarea a venit de la Emi, printr-un Instastory, în care apare alături de Ilona la un alt eveniment.

„Cine se mărită într-o săptămână”, se aude spunând acesta pe filmare în timp ce o filmează pe Ilona Brezoianu.

Cu ce se ocupă logodnicul Ilonei Brezoianu

Ilona Brezoianu este discretă atunci când vine vorba despre viața personală și evită să se afișeze public alături de bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze. Actrița formează un cuplu alături de un bărbat care nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor, dar care o susține complet în demersurile sale artistice. 

Iubitul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

Invitată la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, actrița a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a subliniat că este îndrăgostită până peste cap.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită.” povestea aceasta.

Sursă foto: Instagram Ilona Brezoianu – Arhivă Tv Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton