Homepage  / Vedete româneşti

De ce Ilona Brezoianu nu ar participa la „Te cunosc de undeva” fără Florin Ristei. „Este foarte importantă chimia”. EXCLUSIV

De ce Ilona Brezoianu nu ar participa la „Te cunosc de undeva” fără Florin Ristei. „Este foarte importantă chimia”. EXCLUSIV
17

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu face din nou echipă cu Florin Ristei la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. La evenimentul de lansare a sezonului 20, actrița ne-a vorbit despre revenirea ei pe scena transformărilor. Ne-a spus de ce preferă personajele mai dificile, dar și de ce nu ar participa cu nimeni în afară de Florin Ristei și nici măcar singură.

Pe de altă parte, Ilona Brezoianu ne-a povestit și despre începutul carierei sale de actriță și cum a decis să facă o profesie din această pasiune, dar și de ce preferă rolurile comice în detrimentul celor dramatice.

Ilona Brezoianu, despre „Te cunosc de undeva”, sezonul 20

Cum este revenirea la Te cunosc de undeva? 

Este dulce și amară în același timp pentru că este și greu, dar este și foarte frumos. Uitasem de atunci de când am plecat aproape cu premiul, dar fără el, uitasem cât este de greu. Uitasem și cât este de frumos. Îmi era dor. A fost poate de bun augur pauza asta între sezoane pentru că noi am fost în sezonul 17. De atunci s-au mai făcut încă două. Cred că am avut timp să ne repunem ordine în gânduri și să venim cu forțe noi. Cred că este foarte greu să faci un sezon unul după altul și să nu ți se pară la un moment dat că nu te mai provoacă atât de mult.  

Vă mai surprinde ceva? 

Da, ne surprinde fiecare transformare. Nu are cum să nu te surprindă. Tot ceea ce se vede la televizor este real. Noi tragem ruleta pe bune și da, este surprinzător să vezi ce îți oferă.  

Mă gândesc că travestiurile sunt mai dificile… 

Sunt dificile pentru amândoi, dar eu, având o latură puternic masculină, cred că am un exces de testosteron, îmi place să le fac și le fac cu drag și pare că îmi și ies. La Florin, la fel. Cred că și lui îi plac și se ține bine acolo.  

Care ar fi transformările ideale? Ce crezi că vi se potrivește mai mult? 

Mie îmi place să fiu provocată. Nu îmi place să fac ceva ce îmi vine mănușă. De asta m-am și băgat în proiectul ăsta pentru că vreau să descopăr la mine lucruri pe care nu știam că pot să le fac. Așadar, prefer întotdeauna transformări care să mă scoată din zona de confort. 

De ce Ilona Brezoianu ar participa doar cu Florin Ristei la „Te cunosc de undeva”

Și te-ai fi văzut cu altcineva în afară de Florin Ristei? 

Nu, nu m-aș fi văzut. Prima experiență a fost împreună cu el și nu cred că aș participa cu altcineva în afară de el pentru că atunci când începi să te cunoști cu cineva, profesional vorbind, știi foarte bine cât poate fiecare, cum poate, unde avem probleme, unde nu avem. Este foarte importantă chimia dintre doi parteneri la „Te cunosc de undeva” și nu aș lua-o de la zero cu altcineva. 

Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva 2024, sezonul 20Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Deci nu ai fi participat nici singură? 

Nu, nu aș fi participat singură. Trebuie ca experiența asta să o trăiești împreună cu cineva ca să îți placă mai mult. În general, mie îmi place să împărtășesc ceea ce fac. Nu îmi place să cânt singură niciodată. Nu aș cânta niciodată singură, dacă m-aș apuca de cântat. Întotdeauna îmi place cu cineva. Nu aș fi participat dacă aș fi fost invitată să particip singură. 

Care este secretul conexiunii dintre voi? Se vede că sunteți foarte buni prieteni. 

Nu cred că există un secret. Cred că pur și simplu, în viață, cu unii oameni te potrivești mai mult și cu alții, mai puțin. Iar oamenii ăia se simt între ei. Se aleg ei între ei pentru că se simt că sunt pe aceeași lungime de undă. Noi am ajuns prieteni de la X Factor și apoi am ajuns la Neatza împreună și acolo noi, cu toții, suntem o familie. Relația mea cu Florin este la fel ca relația mea cu toți ceilalți colegi de la Neatza pentru că noi acolo trăim atâtea ore împreună și mâncăm din aceeași farfurie și sunt la fel de prietenă cu toți ceilalți, nu doar cu el.  

Motivul pentru care Ilona Brezoianu preferă comedia

Ai știut din totdeauna că vrei să fii actriță? 

De când eram mică, am știut că mi-ar plăcea să fac asta. Nu știam exact dacă îmi place să cânt sau vreau să fac actorie. Am cochetat și cu dansul. Nu știam ce să aleg. La un moment dat, mi-a răsărit ideea asta că, totuși, aș vrea să fac actorie. Am mers și cu muzica mai departe, în sensul în care am mai cântat, dar nu am făcut din asta o profesie. Adică nu am vrut să o duc la nivel profi, ci pur și simplu doar la nivel de hobby, ceea ce cu actoria am mers mai departe și am transformat-o într-o meserie. 

Preferi comedia mai mult? 

Da, prefer comedia pentru că mie îmi place să fiu bufon, mie îmi place ca oamenii să râdă la glumele mele. Mă simt bine când fac oamenii să râdă. Evident că aș prefera comedia, dar nu zic nu nici când vine vorba de un rol dramatic. 

Ilona Brezoianu, despre „Te cunosc de undeva”, sezonul 20 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Ai vreun regret? 

Nu, nu am regrete. Mi se pare că tot ceea ce am trăit sau ce trăiesc trebuie să se întâmple cu un scop. Învăț din toate lucrurile care mi se întâmplă și nu am de ce să am regrete pentru că tot ce nu e bun în viața mea aduce ceva bun întotdeauna. Adică, dacă acum mi se întâmplă ceva rău, cu siguranță urmează să mi se întâmple și ceva bun.  

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la cineva? 

Mi-a spus cineva, la un moment dat: „Ferește-te de oamenii cu toane”. O profesoară de-a mea. Mi s-a părut interesant. Și într-adevăr oameni ăstia care sunt muddy au o energie destul de ciudată.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton