Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, surpriză de proporții pentru fiul ei, Zian. Ce-i va aduce iepurașul de Paște: „Așa și-a dorit!”

Ilinca Vandici, surpriză de proporții pentru fiul ei, Zian. Ce-i va aduce iepurașul de Paște: „Așa și-a dorit!”
13

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Are o carieră de succes, iar fiul său, Zian îi face viața mai frumoasă. Iată cum vor petrece cei doi sărăbătorile pascale și ce surpriză de proporții a primit micuțul din partea iepurașului!

Ilinca Vandici, surpriză pentru fiul său de Paște

Ilinca Vandici a trecut prin momente delicate anul trecut, atunci când mariajul dintre ea și Andrei Neacșu a ajuns la final. Fiul celor doi, pe nume Zian, a rămas în grija mamei sale, iar prezentatoarea este foarte implicată în creșterea și educarea acestuia.

Știe cum să îmbine atitudine relaxată cu cea autoritară și este o adevărată prietenă pentru copilul său. De Paște, Ilinca a decis să-i îndeplinească dorința lui Zian, așadar au decis să petreacă sărbătorile într-o destinație de poveste!

ilinca vandiciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Paștele, anul acesta, nu o să arate în mare fel. Pentru că plec cu copilul în vacanță. O să plecăm într-un parc de distracții, pentru că așa și-a dorit Zian anul acesta. Vacanța e cadou de paște de la iepuraș. Așa și-a dorit, iepurașul a auzit și i-a oferit.”, a declarat Ilinca Vandici, într-un interviu acordat pentru Unica.

Copilul lor, Zian, a rămas în grija prezentatoarei, iar Ilinca și-a concentrat atenția asupra micuțului și proiectelor personale după despărțirea de către cel care i-a fost soț, afaceristul Andrei Neacșu.

Durerea nu a fost ușor de gestionat, însă Ilinca și-a păstrat optimismul și susține că singurătatea nu este o opțiune pentru ea. La vremea potrivită, prezentatoarea dorește să iubească din nou și să aibă o relație fericită.

„Sufletul meu se simte complet în doi. În această viață, cel puțin, singurătatea nu e o opțiune, însă nu mă grăbesc nicăieri… Când lucrurile se vor așeza și se vor alinia, cu permisiune divină, voi trăi siguranță, o altă dragoste. Deocamdată sunt singură. Bineînțeles că iubesc, îmi iubesc copilul, jobul, prietenii, viața, mă iubesc și mă onorez, mă simt iubită, apreciată, validată, susținută”, a declarat Ilinca Vandici, conform Revistei Viva!

Ilinca Vandici este o mamă foarte grijulie

Anul trecut, micul Zian a pornit în aventura școlii, intrând în clasa 0, un moment crucial în viața sa. Însă, ca și cum nu ar fi fost de ajuns provocarea, această etapă s-a intersectat cu un alt moment delicat: separarea părinților săi.

Cu toate acestea, Ilinca Vandici a fost o mamă puternică și grijulie, reușind să găsească resursele necesare și soluțiile potrivite pentru ca micuțul său să facă față mai ușor acestor schimbări și să se acomodeze la noua rutină școlară.

Dacă Andrei Neacșu a fost deja surprins în compania noii iubite, Ilinca Vandici nu a întâlnit încă un bărbat alături de care să formeze un cuplu. Prezentatoarea susține că este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii, însă acest lucru nu se află în lista priorităților.

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton