; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici: „Sunt convinsă că vom trece cu bine peste această perioadă, depinde doar de noi să fie totul bine”

24 March 2020

linca Vandici, prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities', difuzat la Kanal D, a transmis un mesaj fanilor, în aceste zile grele pentru toată lumea. Vedeta Kanal D ne îndeamnă să rămânem calmi și să profităm cât putem de timpul petrecut alături de cei dragi, respectând în totalitate indicațiile autorităților. 

            În această perioadă pe care o petrecem acasă, împreună cu familia, Ilinca Vandici povestește că activități zilnice precum gimnastica, gătitul sau jocurile de tot felul, împreună cu membrii familiei, îi mențin starea de bine și încrederea că va fi bine. 

            ​„Folosesc în favoarea mea fiecare clipă, acum am timp să stau toata ziua cu familia, să descoperim căminul nostru împreună. Jucăm împreună rummy, Uno, Monopoly. În fiecare seară ne adunăm în jurul mesei și ne facem serile mai frumoase. Încerc să mănânc atât cât pot de sănătos, să îmi păstrez un program echilibrat, fac sport în casa, am și arătat prietenilor mei din online cam cum se desfășoară aceste ore de sport, de acasă.

Sunt convinsă că vom trece cu bine peste această perioadă, depinde doar de noi să fie totul bine. Avem o putere imensă de a schimba lumea, dar este alegerea noastră să devenim mai buni, cu mai multă compasiune și atenție la ceea ce se întâmplă în jurul nostru', a spus Ilinca Vandici.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities' este difuzată la Kanal D o data pe săptămână,  miercurea seara.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare