Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici revine cu un nou sezon Follow us! la Kanal D2. „La ceas de seară se discută mai bine”. EXCLUSIV

Ilinca Vandici revine cu un nou sezon Follow us! la Kanal D2. „La ceas de seară se discută mai bine”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Din 2 septembrie, Ilinca Vandici revine cu un nou sezon al show-ul „Follow us!” la Kanal D2. Nu singură, ci alături de Teo Trandafir, căci discuțiile sunt mult mai incitante când ai și un partener pe măsură. Și mai ales că prezentatoarea TV are un chef debordant de a despică firul în patru cu zâmbetul pe buze.

UPDATE, 5 septembrie 2024: Kanal D a anunțat joi, 5 septembrie, o schimbare majoră în grila sa. Emisiunea „Follow us!”, prezentată de Teo și Ilinca Vandici, dispare din grila Kanal D2, unde era difuzată în prime-time, și intră pe Kanal D, pe tronsonul de dimineață.

Știrea inițială, 1 septembrie 2024:

Emisiunea „Folow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir va fi difuzată la Kanal D2, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 21.00.

Iar Ilinca Vandici este pregătită să discute cu partenera sa de emisiune toate subiectele la zi din lumea mondenă și nu doar atât. În plus, vedeta Kanal D2 vine și cu „forțe proaspete” după o vacanță binemeritată, pe care și-a petrecut-o alături de fiul ei.  Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează…

Deja, de ceva vreme, emisiunea pe care o moderezi alături de Teo Trandafir se difuzează de la ora 21.00… Se discută mai bine la ceas de seară?

Întotdeauna la ceas de seara se discută mai bine, mai relaxat, spectatorii noştri pot să aibă o retrospectivă a celor întâmplate pe timpul zilei sau îşi pot încheia ziua într-un mod interesant, descoperind tot felul de subiecte din proximitatea noastră, subiecte actuale sau teme care ne preocupă sau cu care ne putem confrunta în viaţa de zi cu zi.

Ai primit ceva plângeri până acum din partea vedetelor despre care ați discutat în emisiune?

Atunci când aduci în discuţie persoane publice  sau subiecte care pot fi considerate mai sensibile, ai parte uneori şi de reacţii, cu atât mai mult în contextul în care Social Media permite un “hate”, o descărcare emoţională necontrolată. Însă, atât spectatorii noştri, cât invitaţii sau persoanele publice prezente în emisiunile noastre înţeleg că Follow uş! este un proiect de televiziune care aduce în discuţie teme actuale, noi prezentăm sitautii aşa cum s-au răspândit ele în spaţiul public, cât mai obiectiv şi documentat şi, mai mult decât atât, avem invitaţi specialişti care ne ajută să înţelegem sau să dezbatem mai în profunzime situaţii de viaţă. Până la urmă, chiar avem multe lucruri de învăţat din aceste discuţii, noi ne propunem ca acestea să fie constructive, nu să judecăm sau să criticăm pe cineva. Uneori poate ne exprimăm şi noi păreri personale, de multe ori putem avea perspective diferite asupra unei situaţii, însă întotdeauna le împărtăşim cu respect, fără a judeca pe cineva şi, cel mai important, cerem sfatul specialiştilor pentru opinii avizate.

Ce faci dincolo de studioul emisiunii „Follow us!”?

Dincolo de studioul „Follow us!”, am foarte multe campanii şi proiecte de care mă ocup, unul care îmi ocupă mult timp, dar care mă şi bucura foarte tare în aceeaşi măsură este podcastul „Te ascult” unde fac nişte interviuri extrem de utile, autentice, sincere cu oameni de la care fiecare putem învăţa câte ceva şi sper că vin în ajutorul celor care mă urmăresc. De asemenea, sunt mama şi, bineînţeles, sunt şi femeie şi aloc timp şi pentru mine, pentru sufletul meu, pentru lucrurile care îmi fac plăcere. Am nevoie şi eu să îmi încarc bateriile, să îmi încarc sufletul cu experienţe frumoase pe care să le dau mai departe şi celor din jurul meu.

Când vei merge în vacanță? Și ce destinație ai ales?

Sunt deja în vacanţă şi mă voi bucura din plin de ea. Sunt cu copilul plecată, am ales Turcia, unde ne simţim extrem de bine, mai ales că vacanţele cu cei mici sunt, în special, pentru ei. Mă relaxez şi eu, dar pentru mine este foarte important ca Zian să aibă activităţi diverse, să nu se plictisească şi să se bucure de tot ce ne poate oferi o vacanţă.

Am ales şi de această dată un loc în care am mai fost, pentru că ne simţim bine aici şi găsim toate facilităţile de care avem nevoie pentru a ne distra şi a petrece timp de calitate împreună.

Ilinca-Vandici-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ce îți place să faci cel mai mult când ești cu fiul tău?

Depinde. Când suntem acasă ne place să mergem în parc sau la locurile de joacă. În vacanţă, ne place să stăm toată ziua la piscină, să înotăm, să facă sărituri. Cel mai important este că ne conectăm. Poate că nu am întotdeauna foarte mult timp să stăm împreună, într-o zi pot avea o oră, în alta cinci, în vacanţă suntem 24 de ore împreună, dar important este ce facem, cum petrecem timpul.

Am început să avem nişte discuţii foarte interesante despre viaţă, despre reguli, despre oameni, despre univers, despre Dumnezeu. Îmi plac la nebunie discuţiile astea cu Zian, îmi permit să greşesc, să nu ştiu, să nu am răspunsul la fiecare întrebare şi să îl căutăm împreună, dar mi se pare fantastică această etapă şi mă bucur din plin de ea.

Și care sunt curiozitățile lui Zian vizavi de ocupația ta?

Nu are curiozităţi pentru că el ştie foarte bine ce fac eu, a venit cu mine pe platourile de filmare cât şi la podcast sau la şedinţe foto. Îi arăt, îi spun întotdeauna, ştie care îmi este programul. Seara când ne întâlnim îi povestec ce am gfacut în ziua respectivă şi el la fel. Nu îl interesează foarte tare, pentru că nu am făcut din profesia mea un mare caz. Ştie că mama are un job, ca toţi părinţii. Îi spun şi mă vede că îmi fac meseria cu mare pasiune şi acest lucru este foarte important.

Sper să îi insuflu acest lucru; cât de important este să faci şi să te duci cu drag la muncă, să te bucuri de ce reuşeşti să realizezi.

În acest moment, ce serial / film te-ar facă să accepți o propunere de a juca fără să stai pe gânduri?

Asta ar fi o propunere foarte interesantă, provocatoare, pe care aş accepta-o cu mare drag. Am avut o experienţă în acest sens, mi-a plăcut enorm şi aş repeat-o cu drag. Mi se pare fantastic tot ce se întâmplă pe platourile de filmare şi toată munca pe care o depun atât actorii, cât şi scenografii, regizorii, luminiştii, cameramanii, toată echipa din spate. Mi se par fantastice poveştile în care oamenii se regăsesc în ele şi, de ce nu, cele care au cumva un final fericit , o lecţie de viaţă şi de optimism. Cred că aş accepta o astfel de propunere fără să stau pe gânduri, dacă ar fi un proiect cu care eu aş rezona şi ar fi benefic pentru cei care l-ar urmări.

Și care este cel mai mare regret al tău vizavi de drumul pe care l-ai avut până acum în televiziune?

Nu am regrete, nu îmi place să trăiesc în trecut. Îmi place să trăiesc în prezent şi să privesc spre viitor. Este important să ai claritatea şi discernământul să vezi trenul atunci când vine în gara ta, să profiţi de oportunitate şi să te bucuri de ea. Nu ştiu cât de mult am făcut-o eu conştient până acum, dar de ceva vreme lucrez la acest lucru şi îmi este din ce în ce mai clar ce se întâmplă în fiecare zi în viaţa mea.

Ilinca-Vandici-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Dumnezeu m-a ajutat să iau deciziile bune şi să mă bucur de tot ce a venit în viaţa mea profesională. Cert este ca întotdeauna, indiferent de proiect, am încercat să îl fac cu multă pasiune, am pus suflet, am fost determinată şi nu am luat nimic ca şi cum mi s-ar cuveni. M-am bucurat de fiecare oportunitate şi, atunci când am avut şi pauze, am încercat să folosesc timpul respectiv în favoarea mea, să mă focusez pe alte lucruri care să îmi facă bine şi să îmi bucure sufletul.

Cred că cel mai important este să ne bucurăm de fiecare lucru care vine în viaţa noastră, să nu ne purtăm ca şi cum ni se cuvine. Fiecare zi, cu tot ce vine, este un dar de la Dumnezeu, şi este minunat să o trăim cu recunoştinţă şi să ne bucurăm de tot ce primim.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton