; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca vandici operatii estetice

Ilinca Vandici recunoaște! Prezentatoarea a apelat la o intervenție estetică: „După pandemie, mi-am dorit un refresh”

16 September 2020

La 34 de ani și după o naștere, linca Vandici are o siluetă de invidiat și la fiecare apariție este impecabilă.  Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a mărturisit că a apelat la o intervenție non-invazivă după pandemie.

Își descrie gestul ca fiind un moft, însă deși nu a mai vorbit despre acest lucru până acum se pare că prezentatoarea apelează la această intervenție de 6 ani de zile:

 

„Da, am apelat la injectare cu acid hyaluronic. Nu a fost prima dată când am apelat la această metodă noninvazivă, apelez la ea de șase ani. Efectul trece în 3-6 luni. După pandemie, mi-am dorit un refresh și am recunoscut asta. Este singura intervenție pe care o fac, este, să îi spunem, un moft. Nu sunt o înrăită a intervențiilor estetice. M-a surprins, însă, reacția prietenilor din online, care m-au taxat pentru această semiintervenție. Am fost ușor dezamăgită, pentru că rezultatul intervenției va trece mai repede decât cel al discuțiilor din mediul virtual, care îmi rămân în suflet', a declarat Ilinca Vandici pentru Viva. 

Emisiunea prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities' este difuzată de luni până vineri de la ora 23.00 și sâmbăta de la 22.30. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare