; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici: “Nu mă mulţumesc cu puţin”

04 October 2012

Ilinca Vandici a bifat, la început de sezon, unul dintre transferurile toamnei: vedeta de 26 de ani este noua coprezentatoare de la Cancan TV', emisiune mutată şi ea la Acasă de la Kanal D.

Ilinca Vandici a schimbat, în toamna această, de două ori tabăra. În primul rând, s-a mutat la Acasă TV după câţiva ani petrecuţi în Antene; în al doilea rând, de unde era subiect de ştire mondenă, a ajuns ea însăşi să pună vedetele sub lupă.

Ilinca (26 de ani) a acceptat oferta de a prezenta Cancan TV', alături de Adrian Artene, iar motivele sunt următoarele: „Sunt un om care evoluează, îmi plac provocările vieţii, sunt însetată de cunoaştere şi descoperire, încerc să ajung la cel mai înalt nivel de dezvoltare, din punct de vedere personal şi profesional. Nu mă mulţumesc cu puţin şi nu mă complac în situaţii care mă îngrădesc sau nu mă pot ajuta în dezvoltarea mea. E în firea umană să ne dorim mereu tot mai mult de la viaţă… Propunerea de a face parte din echipa Cancan Tv m-a încântat, reprezentând posibilitatea de a evolua profesional, de a oferi telespectatorilor şansa să mă descopere aşa cum sunt în realitate, un om normal, cu calităţi şi defecte, cu bucurii şi supărări, cu zile bune şi mai puţin bune'.

În luarea deciziei a contat şi faptul că „Adrian e un jurnalist de primă mână, un profesionist în esenţă, e omul care simte un subiect încă dinainte ca acesta să se închege, îl admir pentru tehnica de realizare a interviurilor, dar şi pentru faptul că e un om de calitate. Ne-am acomodat destul de repede'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare