Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici își crește fiul să fie un adevărat gentleman. Micuțul Zian are doar șase ani, dar ia lecții intensive de bune maniere

Ilinca Vandici își crește fiul să fie un adevărat gentleman. Micuțul Zian are doar șase ani, dar ia lecții intensive de bune maniere
12

de Redactia Tvmania

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Anul 2023 a fost unul dificil pentru ea întrucât a divorțat de cel care îi era partener de viață, Andrei Neacșu. Vedeta are o agendă cât se poate de încărcată, iar atunci când nu muncește petrece timp cu cea mai importantă persoană - fiul ei, Zian.

Ilinca Vandici își dorește ca fiul ei să fie un adevărat gentleman

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat anul acesta. Cei doi au împreună un copil, pe nume Zian, care locuiește alături de prezentatoare. Într-un interviu recent acordat pentru Ego.ro, Ilinca Vandici a vorbit despre micuțul care îi aduce zâmbetul pe buze și a dezvăluit că muncește din greu pentru a-i insufla un set puternic de valori.

Ilinca Vandici vrea ca fiul ei să fie un adevărat gentleman, care știe cum să se comporte cu reprezentantele sexului frumos, indiferent de vârstă.

ilinca-vandici-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Pentru că mi se pare important inclusiv să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină și să își împământeze foarte puternic atribuțiile lui ca și viitor bărbat în lumea asta. Bineînțeles că facem lucrurile astea începând cu mine. Sunt foarte fericită. Lucrăm la asta”. a declarat Ilinca Vandici, conform Ego.ro.

Ilinca Vandici are o legătură foarte strânsă cu fiul său, Zian

Ilinca Vandici este o mamă înțelegătoare și foarte implicată în viața fiului său. Așa se face că micuțul Zian i s-a confesat mamei sale și i-a spus care este cea mai frumoasă colegă de la grădiniță!

L-am întrebat la un moment dat cine este cea mai frumoasă fetiță de la el din clasă și mi-a spus că Rebecca. Și aveam o poză cu toți, cu grupul și am luat poza și i-am zis să ne uităm și să mi-o arate și mie, să-mi spună care e. Ne-am uitat, am mărit poza să vedem fiecare fetiță în parte și mi-a arătat-o. E superbă. Dar, cam atât, acolo s-a încheiat discuția”, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a debutat în televiziune în anul 2007

Ilinca Vandici a venit pe lume în data de 17 aprilie 1984. Încă din perioada liceului a visat să lucreze în televiziune și iată că visele cele mai mari i-au devenit realitate. Ea a urmat cursurile Universităţii Româno-Americană, secţiunea management-marketing, iar apoi a obținut și un master în Managementul Strategic al Firmei, tot la Universitatea Româno – Americană.

Ilinca și-a făcut debutul în televiziune în anul 2007, la postul de televiziune B1 TV. Pas cu pas și-a construit o carieră solidă în televiziune, iar astăzi a devenit una dintre emblemele postului de televiziune Kanal D, acolo unde prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!”

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton