; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici, în avionul groazei la Antena 1

07 December 2010

În această seară, de la 20.30, o puteţi asculta pe Ilinca Vandici povestind despre clipele de coşmar prin care a trecut în timpul unei farse organizate de Dan negru şi de echipa de la „Plasa de stele'.

.

Sub pretextul că va filma un reportaj în avion, procuroarea din „narcisa sălbatică' a fost convinsă să intre în jocul celor de la Antena 1. Ziua în care Ilinca a fost prinsă în plasa lui Negru a început bine. Vremea era potrivită pentru a zbura cu avionul, iar vedeta aştepta cu nerăbdare să participe la acest reportaj inedit. Situaţia s-a  schimbat radical atunci când pasagerii au aflat că pilotul a fost victima unui accident şi a căzut din avion.

Ceea ce a urmat a semânat unui film de groază: nimeni nu ştia să conducă avionul, au început ţipetele, plânsetele şi încercările repetate de aterizare. Persoanele rămase în avion care s-au „luptat' să iasă din această situaţie periculoasă au fost pe lângă victimă, câteva persoane din echipa lui Dan Negru şi bineînţeles pilotul real al avionului pe care Ilinca Vandici l-a crezut producător. În scurt timp, Ilinca a găsit soluţia salvatoare şi a luat legătura cu turnul de control. Pe toată durata farsei, vedeta a încercat să transmită informaţiile primite de la turnul de control celor rămaşi în avion pentru ca aceştia să-l poată pilota.

Echipa de la „Plasa de stele' a avut şi ea parte de o mare surpriză atunci când a descoperit că nu mai avea celebrul tort de final pentru a-l oferi vedetei. O parte din tortul pregătit pentru Ilinca fusese savurat de un căţel care se afla în preajma echipei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare