; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici îi predă ștafeta Andreei Bănică. Când va fi prima ediție „Bravo, ai stil!” în noua formulă

Ilinca Vandici îi predă ștafeta Andreei Bănică. Când va fi prima ediție „Bravo, ai stil!” în noua formulă

13 June 2017

Andreea Bănică a preluat ștafeta de la Ilinca Vandici și va prezenta, începând de sâmbăta aceasta, 17 iunie, emisiunea „Bravo, ai stil!'. Vedeta a făcut cunoștință, luni, cu membrii echipei și a discutat în culise cu jurații.

Schimbarea vine ca urmare a faptului că Ilinca Vandici a decis să ia o pauză de la proiectele profesionale pentru a se dedica pregătirilor pentru bebelușul care se va naște în curând (Ilinca este însărcinată în opt luni).

„Am fost foarte emoționată. «Bravo, ai stil!»  este o emisiune care a devenit un adevărat fenomen, mă bucur enorm să fac parte din acest proiect ambițios și unic din România. Ii admir pe jurați și apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalități. Fetele care reușesc să treacă prin această competiție evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci și al caracterului. Nu e ușor să convingi juriul, publicul,  dar și pe contracandidate că ești foarte bun în ceea ce spui, alegi', a declarat Andreea Bănică.

Ediția „Bravo, ai stil!' în care își face apariția Andreea Bănică va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 22:00.

Andreea Bănică a mai prezentat, în 2009, tot la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă'. Apoi, în 2011, vedeta a avut rolul de jurat la Next diva 2', alături de Dan Boerescu şi Tonkins. Emisiunea a fost difuzată de Euforia TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare