; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici mic

Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!”

19 July 2016

Ilinca Vandici se alătură emisiunii de fashion în calitate de prezentatoare a show-ului Bravo, ai stil!', ce va intra în grila de toamnă a Kanal D.

Ilinca Vandici

Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect alături de un juriu efervescent, profesionist și echilibrat, în același timp. Cred că «Bravo, ai stil!» va fi show-ul anului întrucât are toate ingredientele pentru a primi această nominalizare. Româncele au stil, știu să se îmbrace, prin urmare nu rămâne decât să ne și demonstreze acest lucru. În plus, spiritul competitiv al concurentelor va constitui sarea și piperul show-ului', spune Ilinca Vandici.

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici s-a afirmat pe micul ecran prezentând emisiuni de succes, construindu-și pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii, D-Paparazzi', O iubire de-o vară', Bulevard' sau Magic taxi' fiind câteva dintre proiectele de televiziune care au consacrat-o.

Emisiunea „Bravo, ai stil!' este un format internațional de succes (format orginal: „My Style Rocks'), ce va intra în grila de toamnă a Kanal D. Concurentele vor evolua în fața unui juriu competent și a telespectatorilor pentru a demonstra că au atitudinea și stilul necesare pentru a câștiga marele premiu – 100.000 de lei și o colaborare ce le poate aduce succesul în televiziune. Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii. Podiumul este pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii şi juriul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare