Homepage  / Vedete româneşti

Ce fel de mamă este Ilinca Vandici. Vedeta a dezvăluit de ce nu vrea un copil cu 10 pe linie la școală

Ce fel de mamă este Ilinca Vandici. Vedeta a dezvăluit de ce nu vrea un copil cu 10 pe linie la școală
14

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiul său, după despărțirea de tatăl acestuia, afaceristul Andrei Neacșu. Prezentatoarea încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de Zian, deși este implicată în numeroase proiecte și nu este o mamă exigentă atunci când vine vorba despre performanța școlară.

Ilinca Vandici nu pune accent pe performanța academică a fiului său

Anul trecut, micul Zian a pornit în aventura școlii, intrând în clasa 0, un moment crucial în viața sa. Însă, ca și cum nu ar fi fost de ajuns provocarea, această etapă s-a intersectat cu un alt moment delicat: separarea părinților săi.

Cu toate acestea, Ilinca Vandici a fost o mamă puternică și grijulie, reușind să găsească resursele necesare și soluțiile potrivite pentru ca micuțul său să facă față mai ușor acestor schimbări și să se acomodeze la noua rutină școlară.

ilinca-vandici-si-fostul-sot-au-o-relatie-civilizata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cu o îndrăzneală admirabilă, Ilinca Vandici își asumă poziția, chiar dacă este conștientă că unele mame pot avea alte păreri. Ea declară cu hotărâre că nu dorește să-și crească fiul, Zian, sub presiunea de a se concentra exclusiv pe rezultatele din catalog sau pe acumularea de diplome.

Prezentatoarea nu dorește să-l prezeze să studieze doar pentru a obține note de zece și pune accent pe dezvoltarea propriilor pasiuni și interese. Conform Ilincăi, reușita școlară nu este sinonimă cu succesul personal.

Nu-mi doresc să am un copil care sa urmeze dorințele, visurile, experiențele mele. Îmi doresc un copil liber care să își trăiască viața așa cum își dorește, să facă ceea ce îi place, să facă cu drag, să-și găsească motivație și inspirație în fiecare zi. Nu știu dacă este bine să zic asta, dar o să o spun. Nu îmi doresc copil de 10. Eu am fost cumva forțată să fiu copil de 10 și nu a fost ușor, iar în ceea ce-l privește pe Zian nu îmi doresc să fie de 10, dar îmi doresc să fie fericit. Orice ar însemna asta. Bineînțeles că sunt acolo, că sunt un părinte echilibrat, zic eu, și autoritar, și blând cum impune situație, dar cel și cel mai mult îmi doresc să fie un om bun și să fie fericit. Restul mai vine de la sine cumva”, a declarat Ilinca Vandici, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro

ilinca-vandici-si-fostul-sot-au-o-relatie-civilizata-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Ilinca și Andrei au divorțat după șase ani de căsătorie

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți timp de șase ani. Împreună au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian, în 2017. În cursul anului trecut, au circulat zvonuri cu privire la posibila lor despărțire, sugerând că cei doi nu mai formau un cuplu. Ilinca a confirmat divorțul oficial, iar cei doi au pornit pe drumuri separate, copilul aflându-se în grija prezentatoarei.

Dacă Andrei Neacșu a fost deja surprins în compania noii iubite, Ilinca Vandici nu a întâlnit încă un bărbat alături de care să formeze un cuplu. Prezentatoarea susține că este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii, însă acest lucru nu se află în lista priorităților.

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton