Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, copleșită de emoții la începutul toamnei. Ce evenimente importante au loc în viața prezentatoarei

Ilinca Vandici, copleșită de emoții la începutul toamnei. Ce evenimente importante au loc în viața prezentatoarei
13

de Redactia Tvmania,

Luni, 9 septembrie, va fi o zi plină de emoții pentru Ilinca Vandici, atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta se pregătește pentru începutul unui nou capitol important în viața fiului său, Zian, care va începe clasa I, dar și pentru debutul noului sezon al emisiunii „Follow Us!”, la Kanal D.

Ilinca Vandici, emoții la puterea a doua

Luni va fi o zi foarte frumoasă pentru noi, încărcată cu emoții din acelea frumoase. Pe de-o parte, pentru că începe un nou sezon „Follow Us!” la Kanal D, de la ora 08:00. Pe de altă parte, Zian începe clasa I. A mai crescut, iar acum pășește într-un mediu frumos, care sper să-i aducă experiențe extraordinare din toate punctele de vedere”, a declarat Ilinca Vandici.

Pregătirile pentru noul an școlar sunt în toi, iar micutul Zian are deja uniforma și rechizitele necesare pregatite.

„Am comandat din timp uniforma, ghiozdanul și penarul cu personajele preferate din Roblox, noua pasiune a lui Zian. Ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă începutul școlii, colectivitatea și toate lucrurile frumoase pe care urmează să le trăiască”, a mai adăugat vedeta.

Ilinca Vandici si Teo Trandafir_Follow us! Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Pe lângă emoțiile legate de începutul școlii, Ilinca este entuziasmată de inceperea noului sezon „Follow Us!”, la Kanal D. Telespectatorii Kanal D sunt invitați să înceapă diminețile cu energie și bună dispoziție, de luni până vineri, începând cu ora 08:00. Noul sezon va aduce subiecte captivante de actualitate, lifestyle și divertisment, abordate într-o manieră autentică și accesibilă.

De luni, 9 septembrie, „Follow Us!” poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 8.00 și 10.00, la Kanal D. Show-ul de tip magazin, prezentat de Teo Trandafir și Ilinca Vandici s-a lansat în martie pe Kanal D2, ocupând un loc în grila postului de luni până joi, de la ora 15.00. Apoi, la trei luni de la premiera pe post, emisiunea a fost mutată în prime-time, de la ora 21.00, în aceleași zile amintite anterior.

 „Nouă ne plac întâlnirile relaxate între prieteni, întâlniri la care putem discuta şi lucruri serioase, dar la care şi râdem mult. Ca şi până acum, vom avea şi invitaţi alături de noi, specialişti care să ne ajute în clarificarea unor subiecte mai complicate. Va invităm să ne fiţi alături, din 9 septembrie, la Kanal D”, a transmis Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici se ocupă de creșterea și educația lui Zian după separarea de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat anul trecut. Cei doi au împreună un copil, pe nume Zian, care locuiește alături de prezentatoare. Ilinca Vandici vrea ca fiul ei să fie un adevărat gentleman, care știe cum să se comporte cu reprezentantele sexului frumos, indiferent de vârstă.

Pentru că mi se pare important inclusiv să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină și să își împământeze foarte puternic atribuțiile lui ca și viitor bărbat în lumea asta. Bineînțeles că facem lucrurile astea începând cu mine. Sunt foarte fericită. Lucrăm la asta”. a declarat Ilinca Vandici, conform Ego.ro.

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici – Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton