Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată viața Ilincăi Vandici după divorțul de Andrei Neacșu. Ce spune despre o viitoare relație: „Singurătatea nu e o opțiune!”

Cum arată viața Ilincăi Vandici după divorțul de Andrei Neacșu. Ce spune despre o viitoare relație: „Singurătatea nu e o opțiune!”
11

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, a trecut prin momente dificile după divorțul de Andrei Neacșu, tatăl fiului ei. Prezentatoarea și-a deschis sufletul și a vorbit despre clipele delicate pe care le-a depășit și a menționat că singurătatea nu este o opțiune pentru ea.

Ilinca Vandici, detalii despre viața sa după divorțul de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a acordat un interviu Revistei Viva! în care a vorbit despre clipele dificile prin care a trecut după divorțul de Andrei Neacșu, în anul 2023. Copilul lor, Zian, a rămas în grija prezentatoarei, iar Ilinca și-a concentrat atenția asupra micuțului și proiectelor personale.

Durerea nu a fost ușor de gestionat, însă Ilinca și-a păstrat optimismul și susține că singurătatea nu este o opțiune pentru ea. La vremea potrivită, prezentatoarea dorește să iubească din nou și să aibă o relație fericită.

ilinca-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Sufletul meu se simte complet în doi. În această viață, cel puțin, singurătatea nu e o opțiune, însă nu mă grăbesc nicăieri… Când lucrurile se vor așeza și se vor alinia, cu permisiune divină, voi trăi siguranță, o altă dragoste. Deocamdată sunt singură. Bineînțeles că iubesc, îmi iubesc copilul, jobul, prietenii, viața, mă iubesc și mă onorez, mă simt iubită, apreciată, validată, susținută”, a declarat Ilinca Vandici, conform Revistei Viva!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți timp de șase ani. Împreună au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian, în 2017. În cursul anului trecut, au circulat zvonuri cu privire la posibila lor despărțire, sugerând că cei doi nu mai formau un cuplu. Ilinca a confirmat divorțul oficial, iar cei doi au pornit pe drumuri separate, copilul aflându-se în grija prezentatoarei.

Fostul soț al Ilincăi Vandici a fost surprins pe stradă alături de noua iubită

Se pare că Andrei Neacșu și-a refăcut viața după despărțirea de Ilinca Vandici și iubește din nou.
Zilele trecute, fotografii de la publicația Cancan l-au surprins pe Andrei Neacșu în compania unei femei despre care s-a speculat că ar fi noua lui iubită. 

Așa cum era de așteptat, imaginile au fost văzute și de către fosta soție a lui Andrei Neacșu, prezentatoarea Ilinca Vandici.

„Apropo de subiecte interesante. Știi cum e. Ni se dă, că presa e mare. Persoanele publice, de asemenea, oamenii afiliați persoanelor publice, de asemenea. Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă.

Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet. Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește”, a declarat Ilinca Vandici, conform Click!

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton