Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, despre televiziune și provocări personale.„Îmi place să îmi forţez limitele”. EXCLUSIV

Ilinca Vandici, despre televiziune și provocări personale.„Îmi place să îmi forţez limitele”. EXCLUSIV
16

de Cătălina Matei,

La ceas de seară, pe timp de vară... emisiunea „Follow us!” și-a schimbat ora de difuzare (21.00), iar Ilinca Vandici îi așteaptă pe telespectatorii Kanal D2 cu aceeași poftă de... vorbă! Mai ales că pe 17 iunie prezentatoarea TV împlinește 38 de ani și va sărbători... prin muncă!

De aproape două luni încoace, Ilinca Vandici face echipă cu Teo Trandafir în emisiunea „Follow us!” care, mai nou, și-a schimbat și ora de difuzare. Formatul poate fi urmărit la Kanal D2 de luni până joi seara, de la ora 21.00, și aduce în prim-plan informații dintre cele mai diverse din showbiz și nu numai, cele mai noi trenduri din online, dezvăluiri din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2, invitați cunoscuți și îndrăgiți de publicul larg.

Iar când nu prezintă emisiunea de la Kanal D2 ori nu realizează pdocastul „Te ascult”, Ilinca Vandici este și speaker la anumite evenimente.

Cât despre ziua sa de naștere – pe 17 iunie, vedeta Kanal D2 împlinește 38 de ani… iată ce am aflat direct de la Ilinca Vandici!

„Follow us!” este deja de ceva timp pe post… ce reacții ai primit, până acum?

Reacţii foarte frumoase din partea celor care ne urmăresc în fiecare zi. Este o schimbare pentru mine şi îmi place foarte mult direcţia pe care ne aflăm. La „Follow us!” punem în discuţie subiecte care sunt de interes public, le dezbatem, avem puncte de vedere de la specialişti care ne ajută să înţelegem mai bine anumite situaţii. De asemenea, cele mai interesante subiecte din showbiz, dar şi din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2 fac parte din „agenda” noastră zilnică.  Este un proiect extraordinar în care mă simt în elementul meu.

Și cât de bine funcționează echipa pe care o faci cu Teo Trandafir? Din perspectiva ta… Aveți anumite tabieturi înainte de a începe emisiunea?

Foarte bine ne înţelegem, am reuşit într-un timp destul de scurt să ne completăm extraordinar de bine una cu cealaltă, să ne oferim spaţiu, să ne ascultăm părerile, să ne susţinem reciproc şi să schimbăm opinii. Ne completăm foarte bine şi acest lucru este minunat. Cel mai cunoscut tabiet este acela de a face un story împreună înainte de fiecare emisie.

Ziua noastră la redacţie este într-o permanentă dinamică: venim la Kanal D, intrăm la machiaj, discutăm împreună, în redacţie, materialele pe care le difuzăm în ziua respectivă, intrăm în şedinţă cu toată echipa şi stabilim desfăşurător, apoi intrăm în platou şi urmează, în direct, emisiunea. Sunt recunoscătoare să fac ceea ce îmi place, sunt recunoscătoare pentru atmosferă aceasta atât de plăcută, în mijlocul unei echipe minunate, care nu se vede la televizor, dar care are un aport uriaş în realizarea emisiunii.

 Cât de mult este prezent TV-ul și după ce termini emisiunea?

Relativ, nu foarte mult, pentru că am multe activităţi care nu ţin de televiziune şi încerc să le duc pe toate la bun sfârşit, astfel încât să am timp şi pentru mine şi pentru copil. „Follow us!” este proiectul care mă ţine la curent cu tot ce se întâmplă zilnic. Nu îmi scapă nimic.

Recent, te-am urmărit în videoclipul piesei lui Alex Velea… ai țipat mult. Cum ai ajuns în acest proiect?

Mă cunosc cu Alex Velea de foarte mulţi ani, îl respect şi îl admir, o iubesc pe Antonia, am avut tot felul de colaborări de-a lungul anilor. Într-o seară, m-a sunat Alex şi mi-a spus că vrea să facă un videoclip pentru o piesă nouă. A fost un clip destul de greu, nu am purtat doar nişte ţinute frumoase şi m-am plimbat dintr-o parte în alta. Au fost multă încărcătură emoţională, trăiri, un joc actoricesc, a fost ceva mai complex.

Eu îi mulţumesc lui Alex că a avut încredere în mine oferindu-mi posibilitatea să joc alături de el. Mi-a plăcut foarte tare, mi-a adus aminte de perioada în care am cochetat cu actoria şi în care am jucat în serialul „Narcisa sălbatică”. Îmi place să îmi forţez limitele şi să încerc să le depăşesc.

Dincolo de micul ecran, în ce domeniu crezi că ai excela? Ce ți-ar plăcea să faci?

Şi actoria îmi place, şi podcastul. De asemenea, mă simt onorată să împărtăşesc oamenilor ceva din experienţa mea, am avut ocazia să fiu speaker la anumite evenimente şi e o provocare frumoasă, pe care aş repeta-o.

Cât de mult te urmărește juniorul când apari pe micul ecran?

Zian ştie că mama lucrează la televiziune, dar e ocupat cu jocurile copilăriei, nu prea stă în fața micului ecran. Sau, atunci când este la televizor, urmăreşte un film pentru copii, „desenele” sunt la putere în cazul lui.

ilinca-vandici-si-zian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

La mulți ani! Cum îți sărbătorești ziua de naștere? Și ce îți dorești să primești anul acesta?

Prin şi la muncă îmi sărbătoresc ziua de naştere anul acesta, ceea ce este minunat. O să sărbătoresc alături de colegii mei dragi, de familia Kanal D şi Kanal D2, şi acest lucru mă încântă. O să mâncăm, o să ascultăm muzica şi o să facem şi emisiunea. Nu îmi doresc nimic special, cred că s-au aşezat lucrurile foarte frumos în viaţa mea, mi-am găsit liniştea, m-am regăsit. Trăgând linie, la sfârşitul zilei, îmi aduc aminte în fiecare seară de un lucru bun pe care l-am făcut, de o stare bună pe care am văzut-o, de un zâmbet pe care l-am văzut, pur şi simplu, pe chipul unui om. Trăiesc în recunoştinţă şi asta mi se pare senzaţional.

ilinca-vandici-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Pentru că a început vara, care sunt planurile de vacanță? Pe unde vei ajunge în acest sezon?

Deocamdată sunt la muncă, nu am făcut planurile de vacanţă, dar cu siguranţă o să ajung undeva unde să mă relaxez.  Mă încântă plajele, soarele, de aceea cred că un litoral mă aşteaptă şi anul acesta.

Foto: Kanal D; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton