; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Yodel It!

Ilinca şi Alex Florea urcă pe scena Eurovision în această seară. TVR transmite show-ul

11 May 2017

Doar câteva ore ne mai despart de a doua semifinală Eurovision 2017, cea în care românii vor trăi emoția intrării în concurs a reprezentanților noștri, Ilinca și Alex Florea. TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+ transmit în direct evenimentul de pe scena Centrului International de Expozitii din Kiev, începând cu ora 22.00.

„Intrăm în semifinală cu încredere în sansele noastre. Avem o piesa bună şi un show puternic, pentru care am primit feedback foarte bun din partea fanilor şi a jurnaliştilor', au declarat Ilinca şi Alex Florea, reprezentanții României la Eurovision, înainte de a doua semifinală.

 Vezi galeria foto >

România intră în competiție pe poziția 5, în prima parte din cea de-a doua semifinală, alături de Serbia, Austria, Macedonia, Malta, Olanda, Ungaria, Danemarca, Irlanda, San Marino, Croaţia, Norvegia, Elveţia, Belarus, Bulgaria, Lituania, Estonia si Israel.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Ucraina, Franţa şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în marea finală.

În această seară, fanii (cu exceptia celor care locuiesc in Romania) vor putea vota „Yodel It!' de până la 20 de ori de pe același număr de telefon, sau prin aplicatia de pe siteul oficial al concursului.

Semifinala Eurovision va fi comentată, pentru telespectatorii TVR, de Liana Stanciu, Radu Andrei Tudor şi Sonia Argint Ionescu.

Ieri, reprezentanții României și cei ai celorlalte țări care evoluează în a doua semifinală Eurovision au sustinut show-ul pentru juriu. Recitalul, chiar daca nu a fost transmis în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca și semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 21 de țări, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca cel al publicului.

„La repetiţia de ieri am avut o intrare târzie pe tun si, pe deasupra, mi-au căzut şi căştile. Aş fi putut să le fixez din nou în ureche, dar nu s-ar fi văzut ok pe scenă. Mă bucur insă că la show-ul unde juriul a punctat, a ieşit totul perfect', a declarat Alex, după încheierea show-ului pentru juriu.

„M-am simţit foarte bine pe scena. A fost primul contact cu sala plina la Eurovision Song Contest, dar presiunea publicului şi faptul că juriul ne urmărea fiecare mişcare m-a ajutat să îmi controlez toate emoţiile şi să susţin cea mai bună performanţă de până acum' a mărturisit Ilinca.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare