; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca si Alex Florea plecare Otopeni

Ilinca si Alex Florea au plecat la Kiev. Cum a arătat prima repetiție pentru Eurovision 2017

02 May 2017

UPDATE: Iată primele imagini de la repețiile pentru ediția din acest an a concursului Eurovision:

Ilinca Băcilă și Alex Florea, câștigătorii Selecției Naționale, au plecat luni, 1 mai, spre Kiev, locul unde peste numai două săptămâni va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Cu emoţie, artiștii și-au luat la revedere într-o conferinta organizată în incinta aeroportului Otopeni. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat Iuliana Marciuc, șefa delegației tarii noastre la cea de a 62-a ediție a concursului, alături de o parte din echipa Eurovision România, Mihai Alexandru, compozitorul melodiei 'Yodel It!', presa, dar şi fanii. 

La evenimentul transmis în direct la TVR 1, jurnaliștii au vorbit şi despre şansa României la un loc bun în clasamentul Eurovision 2017, iar Iuliana Marciuc a mărturisit că speră ca artiștii să se claseze, după finala din 13 mai, în “Top 5”.

În ceea ce priveşte ecourile melodiei Yodel It!' la nivel european, Iuliana Marciuc spune că:

A fost o bucurie să constat că Europa , iar ziariştii străini au fost extrem de receptivi la această piesă şi curioşi la interviuri. Se vede că fanii şi-au schimbat opţiunile şi topurile în urma turneului de promovare, iar lucrurile arată bine pentru noi. La toate acestea se mai adaugă optimismul cu care plecăm şi vrem să-i susţinem cu toate puterile pe aceşti copii, pentru că sunt la prima lor experienţă internaţională. Le ţinem pumnii şi dorim să venim cu rezultate cât mai frumoase de la Kiev', a mai spus Iuliana Marciuc.

A doua zi după sosirea in Ucraina, românii intră în focuri şi vor susţine prima repetiţie pe scena din Kiev.

Este o zi foarte importantă pentru noi, pe care o așteptăm cu mare nerăbdare, pentru că este momentul în care vedem și noi cum au gândit organizatorii show-ul și, împreună cu echipa noastră de creație, vom încerca să ajungem la un numitor comun“, a spus șefa delegației României.

Experienţa Eurovision este, pentru noi, o poveste foarte frumoasă, care acum se află în pragul unui nou început. Debutul şi l-a făcut în ianuarie, la preselecţii, apoi la semifinala și în finala care a desemnat prin votul publicului Yodel It!' ca fiind melodia câştigătoare. Spun că este un nou început, pentru că plecăm la Kiev să reprezentăm România. Sunt foarte încrezătoare, ştiu că în ceea ce ne priveşte am făcut tot posibilul să fim la înălţime', a declarat Ilinca.

Urmează acum o perioadă solicitantă. Marți vom face prima repetiţie şi avem foarte mari emoţii. A doua repetiţie o vom avea pe data de 5 mai, iar în acest interval sper să primim din partea echipei producătoare tot sprijinul necesar pentru ca show-ul să fie aşa cum îl dorim noi', a adaugat Alex Florea.

Reprezentanții României vor cânta în a doua semifinală Eurovision, pe 11 mai. Marea finală a concursului este programată pe 13 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare